Cea de-a doua editie a competitiei Safety Awards intra in linie dreapta

Publicat pe 2 Noiembrie 2017
Companiile care au proiecte inovatoare in domeniul sigurantei ocupationale pot inscrie proiectele la cea de-a 2 a Competitie Safety Awards (www.safetyawards.ro) pana la data de 20 Noiembrie 2017

Companiile care au proiecte inovatoare in domeniul sigurantei ocupationale pot inscrie  proiectele la cea de-a 2 a Competitie Safety Awards (www.safetyawards.ro) pana la data de 20 Noiembrie 2017. 

Descrierea cazurilor se face in engleza, iar formatul recomandat este urmatorul:Definirea problemei - 250 de cuvinte, Insight 250 de cuvinte, Solutia - 250 de cuvinte, Rezultat - 250 de cuvinte. Aplicatia poate fi insotita de o prezentare video cu lungime recomandata de 2 minute. 

Pentru cei care doresc sa inscrie, dar nu sunt siguri care e categoria ideala sau cum ar trebui redactata aplicatia, exista o echipa dedicata care ofera asistenta competitorilor.

In evaluare, juratii vor tine cont de inovatie (25%), de impactul ideii de safety la nivel de companie (25%), de originalitatea ideii (25%) si de contributia la scara macro, in economie si societate (25%).

Categoriile competitiei, in 2017, sunt: Cel mai bun design, Cel mai bun program de leadership, Cel mai bun program de training, Cea mai performanta industrie, Cel mai bun mesaj safety, Achizitia anului, Inovatia cu cel mai mare impact, Cea mai buna solutie de safety, Cea mai buna implicare a fortei de munca, IT/ Data safety, Food safety, Health safety, Travel safety, Personal safety, Safety education, Road safety si Premiul pentru debut.

Renania, unul dintre partenerii editiei, va acorda premiul special Discovery, pentru o initiativa de safety, privata sau corporate, fara ca aceasta sa fi fost inscrisa in competitie.

Datele relevante pentru competitori sunt: 

5 Noiembrie 2017 - INSCRIERE STUDII CAZ - DISCOUNT INREGISTRARE

20 Noiembrie 2017 – INCHIDERE INSCRIERI CASE-uri

20 – 26 Noiembrie – EVALUAREA JURIULUI

4 Decembrie 2017 – ANUNTAREA FINALISTILOR (lista scurta)

6 Decembrie 2017 - SAFETY AWARDS GALA (foto, ceremonie premiere, networking)

7 Decembrie 2017 – INTERVIURI PRESA / COMMUNICATE CASTIGATORI

Partenerii Galei sunt: 3M Romania, Draeger si Mapa Professional

win@safetyawards.ro e adresa la care participantii pot cere sfaturi, detalii, informatii, dar si consilierea necesara pentru redactarea, editarea si ilustrarea aplicatiei.

Va tinem pumnii si va dorim mult, mult succes la ce-a de-a doua editie a Safety Awards. 

Domenii: Afaceri

RENANIA TRADE

Cu o istorie de peste 24 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →