Cea mai nouă sală de sport din județul Olt a fost finalizată de SMB Group București

Publicat pe 18 Noiembrie 2022
SMB Group, una dintre companiile de top din domeniul construcțiilor, a finalizat Sala de Sport din comuna Dobrosloveni, județul Olt, unul dintre proiectele de marcă, ce își va pune amprenta în dezvoltarea sportului local.

Facilitatea sportivă este dotată cu 180 de locuri la tribune, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public, fiind realizată la cele mai înalte standarde de calitate.

Cu o suprafață construită de 1.445 mp și un regim de înălțime P+1, sala este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, existând marcaje cu distanțele de siguranță aferente care permit practicarea de sporturi precum baschet, tenis sau volei.

Lucrările au fost recepționate la începutul acestei luni, iar constructorul va oferi garanție pentru acestea timp de 3 ani de la recepție.

Autoritatea contractantă a investiției este Compania Națională de Investiții.

SMB Group are în stadiul de execuție numeroase proiecte în județele Prahova, Dâmbovița, Olt și Constanța. O parte dintre acestea se află într-o fază avansată a lucrărilor, urmând să fie finalizate în 2023.

Domenii: Constructii

SMB STEEL PROJECT PARTNERSHIP SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!