Cel mai activ prieten din bucătăria ta

Publicat pe 11 Ianuarie 2022
Probabil că cel mai activ echipament din orice casă este frigiderul, care funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Dar acest lucru înseamnă şi că cel mai important echipament este şi cel mai mare consumator de energie dintr-o casă, de aceea utilizarea corectă a acestuia este benefică atât pentru mediu, cât şi pentru bugetul tău. Pentru a simplifica lucrurile, LG a creat gama de frigidere InstaView™ Door-in-Door™ care oferă funcţii pentru un consum de energie eficient şi se potriveşte excelent în orice bucătărie.

Păstrează mâncarea proaspătă şi deschide frigiderul mai rar

Gândește-te un moment: de câte ori deschizi frigiderul, dar nu iei nimic de acolo? Cu toţii deschidem frigiderul doar pentru a verifica ce mâncare mai avem sau când facem lista de cumpărături, dar acest lucru influenţează foarte mult consumul de energie. Funcţia LG Door-in-Door™ reduce cantitatea de aer rece pierdut, oferind un spaţiu separat pentru produsele folosite cel mai des. Datorită design-ului simplu, frigiderul este mult mai eficient şi bugetul tău are de câştigat deoarece compresorul — motorul care generează aer rece — nu mai este suprasolicitat şi nu mai consumă energie în exces, iar frigiderul are o durată de viaţă mai mare. Oferind funcţii inovatoare, frigiderul LG InstaView Door-in-Door a devenit un produs foarte apreciat, cu peste un milion de unităţi vândute în 2020 la nivel mondial.

O gazdă perfectă cu Craft Ice

Atunci când ai invitaţi, un aparat de gheaţă poate face diferenţa dintre o băutură bună şi o băutură excelentă. Frigiderul LG InstaView cu Craft Ice™ produce automat cuburi de gheaţă obişnuite, gheaţă zdrobită şi sfere de gheaţă Craft Ice specifice frigiderelor LG, care se topesc mai lent decât cuburile de gheaţă clasice şi păstrează băuturile reci pentru mai mult timp. Cocktail-urile şi băuturile răcoritoare asemenea celor oferite în cele mai elegante restaurante şi baruri sunt mai gustoase atunci când adaugi sfere de gheaţă.

Confort oferit de tehnologia ThinQ

Pentru a reduce consumul şi factura la energie, platforma ThinQ™ IA LG îți trimite o notificare pe telefon în cazul în care uiți uşa deschisă. Utilizatorii pot controla funcţiile principale atunci când sunt acasă sau când sunt plecaţi, cu ajutorul aplicaţiei LG ThinQ sau prin comenzi vocale folosind Google Assistant sau Amazon Alexa. Poți activa modul de vacanţă din aplicaţia ThinQ pe smartphone pentru a verifica de la distanţă temperatura din frigider şi congelator, atunci când lipsești de acasă pentru o perioadă îndelungată.

Un mod de viaţă mai inteligent cu Proactive Customer Care

Proactive Customer Care (PCC), serviciul pentru clienţi bazat pe IA oferit de LG, le permite utilizatorilor să gestioneze setările frigiderului cu efort minim. Serviciul PCC analizează tiparele de utilizare şi oferă sfaturi de întreţinere şi atenţionări despre problemele care ar putea apărea, astfel încât frigiderul tău să funcţioneze la capacitate optimă. Un serviciu IA complex, PCC te ghidează în timpul procesului de instalare, te învaţă cum să folosești dispozitivele LG şi te atenţionează atunci când scade nivelul consumabilelor sau când trebuie să faci update de software.

# # #

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator mondial în domeniul tehnologiei și bunurilor de larg consum, având o prezență în aproape fiecare țară din lume și o forță de muncă diversă, de 74.000 de persoane. LG se compune din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Având vânzări de 53.000.000.000 USD la nivel mondial în 2019, LG este un producător de top al unei game largi de produse, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, aparate digitale de semnalizare și componente automobilistice. LG este cunoscută și pentru mărcile sale premium avansate LG SIGNATURE și LG ThinQ, ce dispun de tehnologia de inteligență artificială proprie companiei. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com

Domenii: Lifestyle

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!