Cel mai mare târg de joburi din transport si logistică la TransLogistica EXPO

Publicat pe 3 Octombrie 2017
TransLogistica EXPO va organiza Târgul de Joburi si Cariere, sâmbata, 14 octombrie, începand cu ora 10:00, în pavilionul expozițional C5 de la Romexpo

Sute de joburi din transport si logistică prezentate de companii de renume din industrie, precum: Cargo Partener, Romfracht Group, Unicom Group, Grup Feroviar Roman, Ortec CEE, Delamode Romania, Transferoviar Group, ODS Optical Disc Solutions,Vetro DESIGN SRL, Har Transit, KLG Europe Logistics, EVW Holding asteaptă a fi ocupate de cei în căutarea unui loc de muncă.

Sunt invitați atât cei care au o calificare cât și cei care doresc a se specializa în meserii ca: șofer, șef depozit, stivuitorist, inginer, mecanic, conductor locomotivă, personal navigant,...

În deschiderea Târgului de Joburi organizăm deja tradiționala masă rotundă CARIERE IN LOGISTICĂ, masa rotunda care se bucura de un deosebit interes din partea universităților/școlilor profesionale/școli de calificare-recalificare, a studenților și a managerilor de resurse umane din companiile expozante și care are ca obiectiv găsirea metodelor și căilor de formare astfel încât pregătirea studenților să se suprapună necesităților angajatorilor din industrie.

La discuții participă reprezentanți ai universităților: Universitatea Politehnica București, Academia de Studii Economice București, Universitatea din Pitești, Universitatea „Artifex” București, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiești.

Sunt prezente centrele de formare profesională: Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviara, Fundaţia Academia de Transport Intern şi Internaţional, Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internațional, Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere.

Participarea la dezbateri este GRATUITĂ, accesul făcându-se pe baza INVITAȚIEI de SPECIALIST, pe care o puteti solicita de pe site: https://www.translogistica.ro/invitation.

TransLogistica EXPO, 12-14 octombrie, cel mai amplu eveniment de transport si logistică din România, a ajuns la editia a 3-a. Pe lângă Târgul de Joburi si Cariere expoziția mai gazduiște evenimentele Romania HUB Logistic, TransLogistica CONNECT, Forumul IT & GREN Logistica, Concursul Cel mai bun STIVUITORIST și GALA TransLogistica.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.translogistica.ro sau la telefon 0740227448.

Valentina Constantin

Marketing Department

Mobile: +40 740227448

E-mail: marketing@translogistica.ro

2 - 4, Bvd. Expozitiei

District 1, Bucharest

www.translogistica.ro

Domenii: HR

Distinct Image SRL

Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale, cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi, specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →