Cele mai bune ambalaje si etichete din Romania sunt premiate la ROMANIAN PACKAGING AWARDS (editia a II-a)

Publicat pe 27 Aprilie 2018
Cele mai bune ambalaje si etichete realizate in Romania vor fi premiate de membrii industriei de profil la ROMANIAN PACKAGING AWARDS (editia a II-a), singurul concurs dedicat ambalajelor si etichetelor din Romania, organizat in cadrul Pack Expo 2018.

Orice producator de ambalaj, furnizor, designer sau agentie de design care vrea sa atraga atentia marilor jucatori din industria de packaging cu inovatia sa, se poate inscrie la concurs pana pe 27 aprilie, pe pagina oficiala

ROMANIAN PACKAGING AWARDS este structurat pe cinci categorii: Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului. 

Criteriile urmarite la concurs sunt inovatia in ceea ce priveste materialul, designul si tehnologia folosite de-a lungul intregului proces de fabricare a ambalajelor. Expozantii Pack Expo 2018 beneficiaza de inscriere gratuita; pentru ceilalti se aplica o taxa de participare de 100 de euro. 

Selectia lucrarilor va fi facuta de un juriu de renume, format din Daniela Cosmoiu (director executiv Aspaplast), Mihai Cobianu (managing partner Printman), Cristian Stancu, marketer (fondatorul Remax Studio), Violeta Negreanu (sef sucursala Suceava Ceprohart), Laura Abrihan (owner Peggy Production), Bogdan Branzas (CEO & Creative Director Branzas Consultants and Designers), Cristian Hatagan (director general Euro Top Grafix SRL). Printman este sponsorul categoriei “Ambalajul din carton compact al anului”.

Cele mai bune si inovatoare ambalaje si etichete din Romania vor fi premiate pe 16 mai, intr-un cadru festiv, la Pack Expo 2018 - expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, care are loc intre 16 si 19 mai la Romexpo, Bucuresti (Pavilionul B2). 

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, care imbina traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. Compania este recunoscuta si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO.

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →