Cele mai bune bucate de la Hanu' lui Manuc

Publicat pe 3 Martie 2020
Atunci când vrei să te simți boier, știi că locul unde mergi la masă trebuie să fie cu totul special. Hanu' lui Manuc este un restaurant cu tradiție. De peste 210 ani își așteaptă mesenii cu cele mai bune mâncăruri și păstrează rețetele originale pentru ca experința ta culinară să fie desăvârșită.

Indiferent dacă îți place porcul, vita, curcanul sau peștele, la Manuc le găsești pe toate. Și nu trebuie să aștepți un moment special să poposești la Han, pentru că și în pauza de masă de la birou vei fi suprins cu meniuri de pranz tradiționale. Ai de ales dintre ciorbiță, mămăliguță, zacuscă, apoi mititei, cod, pulpă de porc sau șnițel din piept de pui împreună cu salată de varză albă și cartofiori bine pregătiți. Cu doar 25,5 lei mănânci pe săturate.

Așa că ai un motiv în plus să-ți dorești să iei masa de prânz într-un loc cu tradiție. Este un loc potrivit atât pentru a impresiona un colaborator, cât și pentru a te simți pur și simplu boier.

Meniul este variat și poți oricând să comanzi ce-ți poftește inima. De la pastramă de vită sau de berbecuț, cârnați din topor sau de Pleșcoi, mititei, frigărui de berbecuț sau ciorbă țărănească de fasole cu afumătură servită în pâine.

Hanu' lui Manuc se află chiar în centrul Capitalei, în Piața Unirii și este un loc plin de rafinament și eleganță, unde poți încheia un contract alături de partenerii tăi și unde te simți cu adevărat bine.

Domenii: Lifestyle

Hristofor Media SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →