Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini

Publicat pe 2 August 2019
Daca ti-ai dorit de mai mult vreme sa inchiriezi o masina cu siguranta te-ai lovit de unele aspecte precum: actele necesare, cine poate inchiria o masina, in ce conditii, ce include pretul, cum se poate face o rezervare, ce se intampla in cazul in care are loc un accident cu masina inchiriata...fiecare persoana in parte are propriile sale griji si intrebari cu privire la serviciile rent a car. De aceea, cu ajutorul acestui articol incercam sa iti venim in ajutor cu cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini.

Ce ar trebui sa stii inainte de a apela la servicii rent a car? Am selectat cateva informatii utile, potrivit gorentcluj, esentiale chiar, de care orice persoana ar trebui sa tina cont inainte de a inchiria o masina.

Sfaturi pentru inchirierea unei masini

Cine poate inchiria o masina prin intermediul serviciului rent a car? Oricine vrea sa inchirieze o masina trebui sa aiba varsta de minim 21 de ani. Pentru o companie care inchiriaza masini este prioritara siguranta de aceea se impune o vechime de minim un an in ceea ce priveste permisul auto.

Ce acte sunt necesare pentru inchirierea unui autoturism? Pentru incheierea unui contract sunt necesare acte precum cartea de identitate, permisul de conducere sau pasaportul, dupa caz. Cu mentiunea ca acestea trebuie sa fie valabile pe perioada inchirierii.

Ce este inclus in pretul de inchiriere? Numeroase sunt cazurile in care se practica preturi ascunse insa cu totii isi doresc un proces transparent si favorabil pentru ambele parti. In pretul de inchiriere este inclusa inchirierea masinii pe perioada aleasa, fara un numar de kilometri prestabilit, asigurarea auto obligatorie, asigurarea FULL Casco, rovinieta, scaunul pentru copil, preluarea-predarea gratuita pe toata raza orasului.

Cum se poate face o rezervare? Procesul de rezervare nu este unul deloc complicat. In plus, acum este mai simplu ca niciodata sa faci o rezervare online, prin intermediul unui serviciu rapid si usor. Astfel ai mai mari sanse ca masina dorita sa fie disponibila. Daca preferi interactiunea directa atunci poti face o rezervare prin telefon sau sa te deplasezi la sediul companiei respective. Ideal este sa faci rezervarea din timp tinand cont de perioada dorita. In cazul in care intervine ceva trebuie sa stii ca ai oricand posibilitatea de a modifica rezervarea cu ajutorul codului de rezervare.

Speram ca toate aceste sfaturi ti-au fost de folos in cazul in care vrei sa apelezi si tu la serviciile rent a car, oferite de gorentcluj.ro

Domenii: Auto

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →