Cele mai bune solutii de hidroizolare. Constructii durabile pentru o viata fara griji

Publicat pe 30 Octombrie 2018
Dincolo de a fi doar un factor de confort, hidroizolarea spatiilor industriale este o necesitate complexa, cu atat mai mult cu cat tot ceea ce se desfasoara sub acoperisul unei hale are un impact puternic asupra unui mediu de afaceri.

Constructia de acest tip este o investitie strategica, ce nu isi permite compromisul unei lucrari ce nu ofera garantia sigurantei si a calitatii. Din acest motiv, atunci cand vorbim de hidroizolatii hale trebuie sa avem in vedere nu mai putin de 3 criterii: responsabilitate, expertiza si profesionalism.

Cum ne ameninta apa?

Lipsa de informare privind efectele negative asupra unei constructii pe care le poate genera, pe termen lung, contactul permanent cu apa, este principalul inamic ce impiedica o cladire sa treaca testul timpului. Acest lucru se intampla deoarece apa erodeaza si se infiltreaza in incapere, ceea ce ii ameninta structura de rezistenta. Atunci cand ne referim la fundatie, trebuie sa luam in considerare faptul ca apa ingheata in anotimpul rece, la adancime. Lipsa hidroizolatiei fundatiei va afecta, astfel, intreaga constructie.

Mai mult decat atat, modul in care actioneaza apa are diverse particularitati. Pe langa binecunoscutul ciclu inghet-dezghet care produce efecte daunatoare in timp, apa se manifesta si prin corodarea armaturilor si a pieselor metalice din beton, precum si prin instalarea igrasiei, a mucegaiului sau prin reducerea capacitatii de izolare termica, iar lista poate continua! Lipsa lucrarilor de hidroizolatii hale, destinate protectiei asupra inflitratiilor de apa, au puterea de a genera, in timp, probleme grave ale structurii de rezistenta pentru orice cladire, amenintand serios durabilitatea ei.

Hidroizolarea, de la A la Z

Putem vorbi despre hidroizolatie in mai multe feluri, atunci cand ne referim fie la acoperisuri, piscine sau terase, fie la beciuri si subsoluri, fundatii sau pereti. Avand in vedere viziunea de ansamblu a masurilor complete de protectie, atunci cand ne referim la o etanseizare performanta a halelor industriale, trebuie sa ne indreptam atentia spre doua aspecte. Cu alte cuvinte trebuie sa fim atenti nu doar la actiunile de hidroizolare a fundatiei unei constructii, cat si la sistemele de hidroizolatii pentru acoperisul aceleiasi cladiri, esentiale pentru a inlatura efectele umiditatii.

Generarea proprietatilor de impermeabilitate este o misiune ce implica materiale speciale, de la membrane PVC si anti-condens, pana la aditivi speciali pentru beton si nu numai. Masurile se aplica inca din primele etape de constructie, pentru a preveni necesitatea interventiilor de reparatie, dupa instalarea problemelor, ceea ce implica un avantaj si din punct de vedere economic.

Solutii ingenioase si proiecte de succes

Cu o vasta experienta pe acest segment de piata, Milucon.ro are o traditie in efectuarea lucrarilor complexe ce raspund celor mai avansate cerinte, indeplinind astfel cu usurinta cele 3 criterii enumerate chiar la inceput: profesionalism, expertiza si responsabilitate. Asigurand o protectie eficienta a constructiilor, solutiile oferite sunt din categoria celor mai performante sisteme de hidroizolare care trec cu biro testul timpului, devenind factori de succes pe termen lung.

Din prima etapa, aceea de consultanta si de comercializare a materialelor, pana la nivelul de executie si chiar de intretinere ulterioara, Milucon.ro ofera aici un sistem complet de 360 de grade al serviciilor, la nivel profesionist. Ce ii recomanda ca parteneri de incredere ai constructiilor durabile? Experienta si expertiza echipelor, portofoliul de clienti, materialele de top folosite, procedurile tehnice avansate, dar si interesul autentic pentru evolutiile din acest domeniu.

Esti in cautarea celor care tin pasul cu inovatia? I-ai gasit! 

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →