Cele mai confortabile fotolii

Publicat pe 2 Iunie 2020
Obiecte de mobilier ce își au originile în Franța secolului al XVIII-lea, fotoliile au fost, dintotdeauna, considerate accesorii de lux. Utilizate în majoritatea spațiilor pentru a oferi stil și eleganță, ele sunt, totodată, și piesele de mobilier des asociate cu relaxarea și confortul.

Acum, fotoliile sunt disponibile într-o gamă variată de modele: extensibile, de tip puf ori recliner, cu brațe masive, sau variante simple, perne pufoase și șezut din spumă, cadru din lemn, ratan ori metalic, picioare înalte sau stil balansoar. Așa că, în multitudinea aceasta de oferte, ce alegi? Care crezi că-ți va oferi relaxarea maximă? Descoperă, mai departe, cele mai confortabile fotolii:

Fotoliul de tip puf

Fără îndoială, unul dintre cele mai confortabile fotolii este bean bagul. Moale și interesant, ca aspect, acesta completează perfect imaginea prietenoasă a livingului sau atmosfera din camera copilului. Poate fi, cu ușurință, folosit atunci când te uiți la tv, când te joci pe calculator sau chiar când vrei să lucrezi într-o poziție confortabilă. Marele avantaj al acestui tip de fotoliu este că se poate păstra în orice spațiu, atât interior cât și exterior, pe iarbă, nisip ori terasă. Materialul husei rezistă acțiunii razelor ultraviolete, este lavabil și impermeabil. Mai mult, un fotoliu pară de la Fabricadepufi.ro poate fi chiar și personalizat cu imagini sau text, astfel că, pe lângă relaxarea fizică, te poți bucura și de confort vizual.

Fotoliu pentru mame

Special conceput pentru mame, acest produs permite păstrarea unei poziții confortabile, pentru mai mult timp. Poate fi folosit pentru alăptarea sau adormitul copilului ori, pur și simplu, pentru relaxare. Este ideal și pentru femeile însărcinate, pentru că le ajută să se așeze în orice poziție vor. Avantajul principal al acestei piese de mobilier este că au diverse sisteme de reglaj: pentru crearea unui nivel optim de confort lombar sau la nivelul brațelor. Anumite modele vin la pachet și cu un mic taburet, astfel încât persoana care le folosește să stea cu picioarele întinse și să aibă cât mai mult confort.

Fotolii pentru masaj

Sunt o adevărată investiție, dar oferă și relaxare pe măsură. Modelele performante oferă funcții de masaj pentru spate, umeri, gât, zona lombară, brațe și picioare, însă, cele mai ieftine, sunt mult mai limitate sau au doar un suport care permite poziții confortabile. Fotoliile de acest tip sunt, de regulă, destul de masive, astfel că necesită spațiu mai mare de amplasare. Totuși, confortul oferit nu poate fi pus la îndoială, mai ales că tipurile de masaj oferite au un rol diferit pentru mușchii corpului.

Fotoliu extensibil

Am putea spune că este fotoliul potrivit pentru orice activitate, fiindcă poate fi, cu ușurință, utilizat dacă vrei să citești, să te odihnești sau să-l oferi oaspeților care stau peste noapte. Este ideal pentru camerele în care nu este suficient loc pentru un pat de o persoană sau în încăperile copiilor, mai ales că sunt o combinație estetică perfectă între un fotoliu simplu și un divan. Oferă confort și poate fi utilizat de orice membru al familiei, însă, o atenție deosebită trebuie acordată mecanismului de extensie și materialelor din care acesta este confecționat. În cazul în care nu este de calitate și suficient de rezistent, s-ar putea strica încă de la primele utilizări.

 

Când vine vorba de confort nu trebuie să faci niciun compromis. Dacă îți dorești un loc doar al tău, alege un fotoliu comod, pune-l într-un colț al casei, și bucură-te, oricând, de momentele tale de relaxare. Ia în considerare, totuși, ca piesa de mobilier achiziționată să fie ușor de mutat, mai ales dacă ai o locuință spațioasă, iar, mai târziu vei vrea să profiți din plin de orice zonă.


Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!