Cele mai populare accesorii pentru un telefon

Publicat pe 21 Noiembrie 2022
Telefonul inteligent este unul dintre device-urile pe care le folosești cel mai mult. De fapt, este puțin probabil că pleci de acasă fără să verifici dacă ți-ai luat smartphone-ul și accesoriile aferente

Viața ta este mult mai bine organizată cu ajutorul aplicațiilor instalate, iar conectarea cu cei dragi are loc mult mai ușor. Cu siguranță există câteva accesorii care ar putea aduce un plus, iar dacă ți-e greu să le alegi pe cele mai bune, te vom ajuta noi. Află în continuare care sunt cele mai apreciate produse, de care utilizatorii de smartphone-uri nu mai vor să se despartă:

1.Căștile fără fir

Indiferent dacă vrei să asculți muzică sau să porți o discuție importantă la telefon, căștile fără fir te vor ajuta să te descurci în cel mai simplu mod. Vei avea libertate de mișcare, astfel încât să poți desfășura mai multe activități în paralel. Alege o pereche de căști de calitate, ușor de transportat și de utilizat, care anulează zgomotul exterior și care beneficiază de o baterie care rezistă câteva ore de funcționare continuă.

2.Folie de protecție pentru ecran

Indiferent cât de puternic și rezistent este telefonul tău, ecranul este punctul său slab. Pentru ca funcția touchscreen să funcționeze, este nevoie de un geam subțire care nu rezistă la șocurile mecanice. Din acest motiv, este recomandat să montezi o folie de protecție, care va absorbi orice impact și care este mult mai ușor și accesibil de înlocuit. În acest fel, vei evita zgârierea sau crăparea ecranului, precum și acumularea murdăriei. Alege o folie de protecție dură, cu o grosime de 9H, care nu va afecta în niciun fel funcționalitatea ecranului. Dacă nu știi ce să alegi, intră aici și găsește accesoriile perfecte pentru telefonul tau.

3.Bateria externă

Acest accesoriu este de neînlocuit pentru vacanțe sau călătoriile mai lungi, în care nu ai acces la o sursă de curent electric. Majoritatea telefoanelor inteligente oferă o autonomie medie de maxim 24 de ore. Cu toate acestea, în funcție de aplicațiile pe care le utilizezi, bateria telefonului se poate consuma mult mai rapid. În aceste situații este de neînlocuit o baterie externă, care poate oferi chiar și 3-4 încărcări complete ale bateriei telefonului. În acest fel, comunicarea ta cu persoanele importante nu va fi afectată și nici nu vei fi restricționat de la utilizarea rețelelor sociale, a emailului sau de jocurilor preferate.

4.Încărcătorul wireless

Cu toții ne-am săturat de firele întinse prin casă, iar un încărcător wireless este tot ce ai nevoie pentru telefonul tău. Oferind o încărcare rapidă și comodă, aceste device de ultimă generație funcționează cel mai bine cu telefoanele care au carcasa din spate realizată din sticlă.

5.Husa de protecție

Chiar dacă ecranul este cea mai sensibilă componentă a telefonului tău, nu strică să îl protejezi în totalitate cu ajutorul unei huse. În acest fel vei evita efectele nedorite ale momentelor de neatenție, când scapi telefonul pe jos ori îl lovești de alte obiecte dure. Chiar și situațiile cele mai comune, cum ar fi transportarea în geantă, pot afecta integritatea telefonului tău, inclusiv prin zgârierea cu cheile de casă, aruncate neglijent în același compartiment.

6.Smartwatch

Poți alege dintr-o mulțime de variante de smartwatch-uri, cu diferite funcțiuni care îți vor îmbogăți diferite aspecte ale vieții. De la organizarea activităților zilnice și până la starea de sănătate, vei putea beneficia de monitorizarea respirației, a bătăilor inimii și chiar trimiterea de mesaje către partenerii de afaceri.

Utilizarea aplicațiilor disponibile pe smartphone-ul tău face ca majoritatea activităților pe care le desfășori să fie interconectate între ele, ceea ce îți permite o mai bună eficientizare a efortului personal. După ce ai parcurs lista de mai sus, cu siguranță ai decis care sunt cele mai potrivite accesorii pentru tine, astfel încât să îți simplifici cât mai mult viața.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!