Cele mai populare localuri din București conform ialoc.ro

Publicat pe 22 Ianuarie 2018
Platforma de rezervări online ialoc.ro a realizat topul celor mai apreciate restaurante din București din anul 2017; avand in vedere parametrii luati in calcul, topul pe 2017 ar trebui sa aiba o putere predictiva considerabila pentru anul in curs. Preferințele românilor au inclus skybarurile, pub-urile din centrul capitalei și restaurantele ce au ca specialitate burgerii.

Clasament alcătuit pe baza preferințelor utilizatorilor ialoc

În anul 2017, 18 609 de români au preferat să își rezerve o masă la restaurant prin intermediul platformei web sau al aplicației ialoc. Preferințele acestora au fost agregate de ialoc.ro pentru a intui cum va arăta topul restaurantelor alese de bucureșteni în 2018. 

La calcularea scorului fiecărui local s-a ținut cont de o serie de parametri legați de rezervarea în sine (spre exemplu, numărul mediu de locuri/rezervare) . Acestora li s-au adăugat numărul de vizite pe pagina ialoc a restaurantului și recenziile primite din partea clienților. Un alt factor de decizie a fost adăugarea restaurantului în lista de favorite a utilizatorilor, în cazul aplicației ios și Android ialoc. 

Skybar, urban pub, burgeri și steampunk

În topul restaurantelor alese de bucureșteni s-au aflat restaurantele la înălțime, precum NOR - Sky Casual Restaurant sau Nomad Skybar, pub-urile urbane din centrul capitalei - Shift, Alt Shift, Journey Pub și restaurantele ce au ca specialitate burgerii - Vivo Fusion Food Bar, Switch.eat. Localurile ce propun ceva diferit prin decor sau concept, precum Distrikt 42 (decor steampunk), Stadio - Restaurant cu Atrium (decor vintage specific restaurantelor italiene din anii ‘60) sau Simbio Kitchen & Bar (atmosferă familiară și bucătărie deschisă) s-au numărat și ele printre preferințele românilor.

Cele mai populare localuri din București, conform datelor din 2017:

 • NOR - Sky Casual Restaurant ➡️  24 946 puncte de popularitate
 • Vivo Fusion Food Bar ➡️  17 998 puncte de popularitate
 • Switch.eat  ➡️  13 511 puncte de popularitate
 • Journey Pub ➡️  11 354 puncte de popularitate
 • Shift Pub  ➡️   9 825 puncte de popularitate
 • Simbio Kitchen & Bar  ➡️   9 736 puncte de popularitate
 • Alt Shift  ➡️   9 368 puncte de popularitate
 • Distrikt 42  ➡️   8 651 puncte de popularitate
 • Nomad Skybar  ➡️   8 404 puncte de popularitate
 • Stadio - Restaurant cu Atrium  ➡️   7 784 puncte de popularitate
 • Despre ialoc

  ialoc este o suită de aplicații dedicate generării (ialoc, ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș.

  Folosind ialoc, utilizatorii pot:

  Site companie: https://ialoc.ro

  Contact ialoc.ro: hello@ialoc.ro

  Contact: 

  Adrian Grigore – Marketing Officer

  T: 0040744901144

  E: adrian@ialoc.ro

  Domenii: IT, Turism, Lifestyle

  Sedra-XP Advertising

  Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, www.exposystem.ro colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse...

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →