Cele mai vigilente personaje de Hollywood iti recomanda modelul XF – Jaguar de vanzare

Publicat pe 27 Iulie 2017
In filmele celebre de la Hollywood, „baietii rai” isi demonstreaza vigilenta printr-o masina ce se remarca prin agilitate, gratie de felina si dinamism.

Uneori insa nu e nevoie sa fii personajul negativ pentru a conduce un model ce se incadreaza in aceasta descriere deoarece soferii pasionati sa achizitioneze un Jaguar de vanzare prin modele de lux atractive isi indeplinesc astazi visul de a conduce o masina second hand din gama premium.

In 2014, Jaguar a lansat reclama denumita generic „Rendezvous”. Timp de 60 de secunde, in momentul de maxima audienta din SUA (finala campionatului de fotbal american, Super Bowl), Jaguar a demonstrat lumii ca „e cool sa fii rau” prin prezentarea modelului Jaguar F-TYPE R Coupe.

Spotul a inclus actori faimosi precum Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston si Mark Strong si a fost filmata de celebrul regizor, castigator de Oscar, Tom Hooper, in Londra.

Reclama a avut la baza un stereotip promovat de lumea cinematografica: in filmele de la Hollywood, personajul negativ este de origine britanica.

In acest context, Jaguar, marca auto prin excelenta britanica, ce a pornit de la viziunea lui Sir William Lyons, a hotarat sa „profite” de acest lucru si sa completeze imaginea de felina gratioasa cu atribute precum putere si agilitate.

De atunci insa, automobilele Jaguar s-au dezvoltat si mai mult, continuand sa imbine gratia cu vigilenta, agilitatea cu supletea, frumusetea cu dinamismul.

Implicit, soferul care se afla la volanul masinii va capata aceleasi atribute

Leasing Automobile vine in ajutorul celor care vor sa se transpuna in persoana unui „gentleman britanic” sau care vor sa fie „the bad guy” prin diverse modele de Jaguar de vanzare la un pret accesibil, avand acces si la opinia unor specialisti in domeniul auto.

Jaguar XF, recunoscut ca autoritate a marcilor auto din Marea Britanie

Unul din modelele care se gaseste cu usurinta in cele doua parcuri auto din Romania ale celor de la Leasing Automobile este Jaguar XF.

utomobilul de lux este descris ca avand numeroase insusiri benefice atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Caroserie usoara si linii aerodinamice

Datorita caroseriei usoare din aluminiu, XF este mai eficient si genereaza un consum redus. Totodata, prin sistemul avansat de suspensie, masina capata un nivel ridicat de confort si manevrabilitate.

Cele mai inteligente tehnologii

Orice model se remarca printr-o tehnologie sofisticata Touch, cu o imbunatatire vizibila a noii generatii de Touch Pro. Sensibila, intuitiva si unitara, tehnologia Jaguar se distinge prin solutii inovative care fac din condus o experienta aparte.

Creat pentru siguranta

Jaguar XF nu face niciun compromis intre versatilitate si siguranta. Tehnologia care asigura asistenta in timpul condusului are in vedere relaxarea soferului deoarece in orice masina Jaguar trebuie sa te simti in siguranta.

Experienta de lux

Modelele de automobile Jaguar sunt emblematice pentru grandoare. „Maestrii” care concep masinile recurg la materiale de calitate superioara si proiecteaza un design ce are drept tinta confortul complet al celui care se afla la volan. Ori de cate ori te afli in interiorul masinii, designul modern specific modelului XF te invaluie intr-o atmosfera plina de rafinament.

Pentru a achizitiona un Jaguar de vanzare, ai posibilitatea sa il cumperi prin sistem de leasing financiar.

easing Automobile detine o flota auto impresionanta prin cele doua parcuri auto din Romania (Galati si Arad), unde poti gasi si modelul Jaguar XF.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare, reprezentatii companiei pot fi contactati online: leasingautomobile.ro

Si telefonic:

0741 41 44 88

0741 41 44 46

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →