Centrale termice de primă clasă care au facut încălzirea convenabilă și rentabilă

Publicat pe 27 Februarie 2019
Nu am inventat căldura, în schimb, am inventat cea mai ieftină căldură! Din 2012 încălzim România în cel mai economic mod!

Trecerea de la o abordare pe termen scurt, care necesită un preț scăzut de achiziție, către o perspectivă pe termen lung asupra valorii durabile, este incontestabilă, în special pe piața de încălzire. Economia și durabilitatea sunt acum printre cele mai importante criterii atunci când vine vorba de achiziţia unui sistem de încălzire.

În ultimuii 6 ani, am transformat sistemele de ardere a biomasei dintr-o metodă de încălzire simplă, într-o inovație tehnologică redefinită, concentrată pe un singur punct - creșterea eficienței încălzirii şi reducerea costurilor cu achiziţia combustibilului. Atunci când alegeţi o centrala, economia plus durabilitatea sunt cei mai importanţi factori pentru a obține un randament maxim al sistemului de încălzire.

Centrala termică CANDLE se recomandă pentru încălzirea spaţiilor rezidenţiale, publice sau industriale. În camera de ardere cu volum variabil a cazanului de formă cilindrică, ard bine şi amestecurile de combustibili, încărcate în straturi distincte*.

În cazan se folosește un mod unic de ardere a combustibililor solizi, prin care se arde numai stratul de deasupra și nu toată încărcătura din focar.  

Centrala dozează extrem de bine cantitatea de combustibil ars în fiecare moment, grație principiului constructiv cu totul deosebit de oricare alt cazan existent pe piață. Acest principiu de funcționare înseamna arderea combustibilului aprins în partea de sus a camerei de ardere, întocmai ca fitilul unei lumânări, astfel, arderea este perfect controlată pe parcursul întregului proces de combustie. Particularitatea şi respectiv secretul construcţiei constă în injectarea aerului strict în zona de ardere, proporţional cu cererea de putere, în fiecare moment al procesului de ardere. 

În toate regimurile de funcționare, randamentul cazanului ramâne constant ridicat. Cazanele noastre sunt lider de necontestat pentru durata de ardere la o singură alimentare cu combustibil, din întreaga serie de cazane pe lemne existente în piaţa de încălzire (24 - 48 ore ardere continuă).

Centralele termice CANDLE sunt proiectate pentru a funcționa cu orice tip de combustibil solid (lemn, peleţi, carbune, porumb, brichete, deşeuri din lemn) şi pot fi utilizate în sistemele de încălzire centrală pentru locuinţe cu suprafaţă maximă de 500 m2. Se pot conectata simplu la sistemul de încălzire existent și pot funcționa alături de panouri solare cu randament foarte bun la încălzirea prin pardoseală sau mixtă - pardoseală/radiatoare de perete.  

O centrală eficientă din toate punctele de vedere și cu durata de viata de 25 ani. Poate fi echipată cu controler care ofera si control asupra pompei de circulatie si pompei boilerului de apa caldă menajeră (ACM). Fluxul de aer este ajustat permanent de cotrolerul Tech Box pentru a asigura o temperatură constantă a agentului termic.

Datorită autonomiei îndelungate se elimină timpii scurţi de 3-4 ore între alimentări. Sistemul CANLDE este cea mai avansată metodă de încălzire pentru arderea biomasei pe piața de astăzi. O centrală care controlează perfect arderea, întocmai ca o centrală pe gaz. De exemplu, dacă aveţi nevoie de 3 KW centrala va furniza exact acei 3 KW, cu pierderi minime.

Suntem prima firmă din România care oferă centrale pe combustibil solid complet echipate, gata pentru aprinderea focului în 2 ore.

Domenii: Energie

AVANTGDE HEATING SRL

Nu am inventat căldura, în schimb, am inventat cea mai ieftină căldură! Din 2012 încălzim România în cel mai economic mod! Avantgarde Heating - unic importator al cazanelor CANDLE în România din...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!