Centralele pe lemne Liepsnele, o soluție economă de încălzire

Publicat pe 10 August 2018
Descopera avantajele utilizarii unei centrale termice pe lemne Liepsnele!

În cazul în care ești în căutarea unei soluții perfecte pentru a-ți încălzi locuința, vrei să beneficiezi de maximum de avantaje la cel mai bun preț și vrei să faci și o investiție pe termen lung cu care să poți economisi în viitor, atunci producătorii de centrale pe lemne de la Liepsnele sunt fix ceea ce cauți!

Cu experiență vastă în domeniu, producătorii de centrale pe lemne Liepsnele pot spune că știu exact ceea ce-și doresc clienții și cum să le satisfacă mai bine toate nevoile. Deși încă noi pe piața din România, centralele Liepsnele au început să devină din ce în ce mai cunoscute ca dovadă calitatea ridicată comparativ cu celelalte modele disponibile pe piață. Lista de avantaje, cât și calitatea centralelor pe lemne le fac să fie alegerea românilor de pretutindeni! Dar care sunt avantajele centralelor Liepsnele și de ce ar trebui să le alegi pe acestea în detrimentul altora?

Economie

După cum am specificat și la început, cu un astfel de model de cazan reușești să economisești suficient combustibil pe perioada sezonului rece astfel încât acest lucru să se vadă și atunci când tragi linia la sfârșitul sezonului de incalzire. Mai puțin combustibil înseamnă mai puțini bani, bani pe care îi poți investi în altceva!

Autonomie

Unul dintre principalele criterii la alegerea unei centrale pe lemne este autonomia. Majoritatea clienților își doresc centrale care să aibă o autonomie cât mai mare, centrale care să le ofere necesarul termic mult timp fără a întreține focul din oră în oră. Astfel, cei de la Liepsnele au conceput un cazan care, dacă este alimentat cu lemn uscat și de bună calitate, poate oferi o autonomie de până la 30 de ore. Dacă, în schimb, cazanul este alimentat cu cărbune, atunci autonomia va crește și mai mult ajungând chiar și până la 5 zile de ardere neîntreruptă. 5 zile în care focul și întreținerea căldurii nu vor mai reprezenta o problemă.

Inovație

Economia și autonomia ridicată oferită de centralele Liepsnele au în spate o idee inovatoare. Aceste centrale funcționează într-un mod mai diferit față de centralele obișnuite, pentru că au la bază principiul de ardere de tip lumânare. În ce constă acesta? Arderea de tip lumânare presupune ca lemnele să nu fie arse toate odată la fel ca în majoritatea cazanelor. Aici, lemnele ard treptat, astfel autonomia centralei este mai mare și cantitatea de căldură produsă este maximă. Lemnele sunt valorizate la adevărata lor putere.

Diversitate

În funcție de nevoile fiecărui client, de bugetul disponibil și de necesitățile în funcție de spațiul care trebuie încălzit, Liepsnele pune la dispoziție 6 modele de cazane. 3 dintre acestea sunt modele simple care funcționează doar pe lemn, rumegus, brichete de rumegus și deșeuri din lemn, iar altele 3 sunt modele universale care pot arde și cărbuni.

În plus, în cazul în care centrala este instalată și utilizată conform specificațiilor tehnice din manual, producătorii promit că va funcționa până la 25 de ani fără nicio problemă.

Încă nu te-ai decis că și tu ai nevoie de o centrală Liepsnele?


S.c. Creative Dual Services S.r.l.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!