Certificate SSL gratuite pentru clientii HostX.ro

Publicat pe 30 August 2016
HostX.ro, unul din principalii furnizori pe piata romaneasca de Web Hosting, anunta includerea in toate abonamentele pe platforma Linux, shared, reseller si servere virtuale, a certificatelor SSL Let's Encrypt.

Let's Encrypt este o autoritate de certificare noua, care ofera certificate SSL gratuite. Let'S Encrypt a inceput sa emita certificate SSL la sfarsitul anului 2015 avand pana in prezent peste 2.000.000 de certificate SSL emise. Certificatele Let's Encrypt sint compatibile cu majoritatea browserelor moderne.

Certificatele SSL Let's Encrypt sint emise pentru o perioada de 3 luni si vor fi reinnoite automat de catre HostX.ro, pentru toate domeniile gazduite in reteaua HostX.ro si care folosesc un abonament shared, reseller sau un server virtual Linux.

"Web-ul este integrat in vietile noastre si este important sa criptam informatiile care circula online pentru a asigura nivelul de siguranta pe care internautii il asteapta" , spune d-l Adrian Firican, Managing Partner InsideMedia SRL. "Beneficiile certificatelor Let's Encrypt sint majore, ele adresandu-se in special celor pentru care pretul certificatelor SSL a reprezentat o bariera in a le implementa. Vor avea de castigat atat proprietarii de websituri, cat si cei care acceseaza aceste websituri.", adauga d-l Firican.

Activarea unui certificat SSL pentru un domeniu gazduit in reteaua HostX ii va oferi acestuia abilitatea de a cripta traficul dintre serverul web si browserele vizitatorilor sai. Certificatele SSL Let's Encrypt sint recomandate pentru securizarea traficului websiturilor de mici dimensiuni, dar si pentru imbunatatirea ranking-ului in motoarele de cautare.

Domenii: Telecom, New Media, IT

InsideMedia SRL

HostX (http://www.hostx.ro) , este unul din principalii furnizori de servicii Web Hosting si inregistrare domenii din Romania , gazduind in acest moment peste 15.000 de domenii. Peste 7000 de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →