Cetatea ce nu a fost niciodată cucerită. Până acum!

Publicat pe 23 Aprilie 2017
Murmur Festival - 28-30 iulie 2017 - Cetatea Fagaras

Monocord, agenția specializată în evenimente de muzică electronică, a anunțat un nou concept și eveniment pentru vara anului 2017. Născut din dorința de a susține tradițiile și istoria locală, agenția organizează un festival într-una dintre cele mai spectaculoase locații din România: Cetatea Făgărașului. 

Murmurul istoriei

Situată într-un oraș medieval, înconjurată de tradiții frumoase, peisaje incredibile și oameni prietenoși, se află o cetate ce nu a fost niciodată cucerită. Ancorată în istorie, tradiție și mituri, cetatea Făgărașului este unul dintre cele mai mari forărețe ale Europei și al doilea cel mai impresionant castel din întreaga lume (conform unui top realizat de Hopper). Cetatea a fost un post militar, închisoare (renumită pentru metode inedite de tortură), sediu al dietei și un loc special pentru balurile organizate de celebra doamna Stanca. Zidurile sale masive, cele 4 turnuri și râul ce o înconjoară sunt încărcate de povești, tradiții și mituri. Și să nu uităm de peisajul care este unic tot anul.

Între istorie și modernitate

Monocord își propune să valorifice potențialul acestei zone prin organizarea unui festival ce va avea loc între 28 și 30 Iulie 2017 și care va combina autenticitatea spațiului cu o abordare modernă. Festivalul Murmur, va aduce laolaltă muzică electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice. Artizani locali vor putea să redea viață artei lor tradiționale, în timp ce decorul, moda și proiecțiile se vor axa în jurul tematicii autenticității moderne. Toate aceste elemente vor reda viață acestei locații inedite, oferind turiștilor și localnicilor șansa de a se bucura de muzică bună, un peisaj incredibil și o locație autentică. 

Line-up și bilete

Murmur Festival înseamnă 3 scene în locații inedite ale cetății și un line-up imersiv. Muzica electronică va răsună din Sound Garden-ul creat special pentru acest eveniment și va reuni 2 headlineri de renume: Phil Weeks și Archie Hamilton, alături de artiști precum The Model, Rhadow, Dirty Culture, Dodo, Dubgrade, Razvan Dinescu, Georgiana Lucaci, Aky, Oreste din Poveste, Bolivar.

Muzicii electronice i se vor alătura concerte live, rock și hip-hop oferite de CTC, The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.

Activitățile și muzica nu vor lipsi nici pe timp de zi, fiind organizate în jurul conceptului de Murmur Bazaar, o locație specială dedicată artizanilor și buticurilor care doresc să își promoveze produsele și meșteșugurile. O zonă specială va fi alocată scenei de Silent Disco, unde numeroase genuri muzicale vor fi reunite într-un murmur muzical. 

Abonamentele au fost puse deja în vânzare la un preț special: 70 de lei pentru biletele regular și 89 de lei pentru abonamentele ce includ camping. Abonamentele Spring Breaker pot fi cumpărate pe Live Tickets sau Eventim.

Mai multe informații despre bilete, line-up-ul complet și programul festivalului vor fi anunțate curând pe pagina Facebook a evenimentului și pe website-ul Murmur


SC MONOCORD AGENCY SRL

Murmur Festival - Cetatea Fagaras - 28-30 iulie 2017

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →