Chestionarele auto – biletul tau catre obtinerea permisului de conducere

Publicat pe 18 Decembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Daca pentru unii examenul de la sala este cea mai usoara etapa de trecut pentru altii acest lucru poate sa insemne in mod automat mai multe motive de stres. Dar adevarul este ca in momentul in care ati alocat suficiente ore de pregatire nu aveti de ce sa va faceti griji.

A va pastra calmul la examenul de la sala este una dintre elementele esentiale pentru a putea sa va concentrati la maxim in momentul in care completati chestionare auto. De asemenea, trebuie sa va pastrati o atitudine pozitiva pe toata durata examenului. In momentul in care veti incepe acel chestionar care v-a fost alocat atunci veti avea in prima instanta intrebari pentru acomodare si veti fi atentionati in momentul in care veti incepe examenul propriu zis.

Ce trebuie sa faceti pentru a trece examenul de la sala cu succes?

Inainte de a merge la examen va trebui sa completati chestionare auto cat mai multe pentru a fi sigur ca ati parcurs toate intrebarile care ar putea sa pice. Facand acest lucru va veti familiariza cu chestionarele iar multe dintre intrebari vi se vor parea usoare si deja cunoscandu-le va fi mult mai usor sa va amintiti raspunsul.

La examen nu veti avea foarte mult timp la dispozitie pentru a completa acest chestionar si tocmai de aceea este bine sa nu ezitati asupra unui raspuns intrucat veti ajunge in situatia sa nu puteti termina in timp util. Inca un motiv pentru care este bine sa parcurgeti aceste chestionare auto cel putin de 3 ori inainte sa va prezentati la examen este pentru ca va veti familiariza mult mai bine cu intregul concept de examinare. Testele se gasesc online dar nu trebuie sa le luati de pe orice site intrucat este posibil sa nu fie actualizate si astfel sa ajungeti sa va familiarizati cu un set diferit de teste.

Completand cat mai multe chestionare auto va familiarizati cu metodologia de examen

Fiecare chestionar este compus din 26 de intrebari din care corecte trebuie sa fie 22 si astfel va veti asigura ca veti reusi sa treceti de examen cu succes. Completand cat mai multe chestionare auto este singura metoda prin care veti putea sa invatati cel mai bine. Totusi, inainte de a va apuca este bine sa parcurgeti si cursurile de la scoala de soferi intrucat va fi de mare ajutor, multe dintre intrebari fiind si din legislatia rutiera.

In momentul in care completati chestionare auto online veti vedea ca la intrebarile gresite raspunsul corect va fi afisat dedesubt. Este bine sa le notati si sa le invatati pe cele gresite. Mai ales daca nu ati inteles o anumita intrebare puteti intreba in timpul cursului iar specialistii nostri va vor oferi raspunsul corect.

La scoala noastra de soferi va punem la dispozitie cei mai buni instructori dar si lectori cu experienta, astfel incat sa puteti sa beneficiati de servicii de inalta calitate si sa va bucurati la final de permisul de conducere. Pentru a putea sa va inscrieti dar si sa aflati mai multe informatii despre scoala de soferi Drive School va asteptam pe site-ul nostru http://learn.driveschool.ro/ .

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →