Chirurgii esteticieni se reunesc anul acesta la un Congres Național pentru valorizarea chirurgiei estetice românești

Publicat pe 29 Aprilie 2024
Anul acesta, Societatea Română de Chirurgie Estetică celebrează trei decenii de activitate prin organizarea unui congres tradițional, dar în același timp special, într-o locație inedită: Complexul Lebăda din Delta Dunării, în perioada 9-12 mai.

Cu o istorie bogată și o comunitate profesională care cuprinde peste 125 de membri activi, toți dedicați îmbunătățirii aspectului estetic al pacienților, Societatea Română de Chirurgie Estetică va aduce în același loc, timp de 3 zile, chirurgi tineri în formare, alături de chirurgi cu experiență, români, care profesează în domeniul chirurgiei estetice atât în România, cât și în străinătate.

„An de an, comunitatea chirurgilor plasticieni care au ca obiect principal de activitate chirurgia estetică se mărește considerabil. Așadar, acest eveniment științific de marcă este prilejul perfect pentru a face schimb de informații și experiență între membrii Societății. Medici români cu cariere remarcabile în străinătate au răspuns prezent invitației de a participa la congresul anual și de a sprijini comunitatea medicilor români în manifestarea colectivă pentru valorizarea chirurgiei estetice românești. Cred cu tărie că fiecare societate trăiește prin intermediul membrilor săi și că noi, chirurgii esteticieni, avem nevoie poate mai mult ca oricând să fim uniți, să ne promovăm reciproc și să clădim un „împreună” bazat pe încredere și profesionalism”, spune Conf. Univ. Dr. Carmen Giuglea, Presedinte SRCE și medic primar chirurgie plastică, estetică si microchirurgie reconstructivă.

Esența congresului de anul acesta este de a oferi medicilor români extrem de apreciați în meseria pe care au practicat-o timp de decenii atât prestigiul pe care îl merită pentru rezultatele remarcabile, cât și pentru formarea atâtor generații de medici chirurgi esteticieni.

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

Program:

Joi: Școala de rezidenți

Vineri și sâmbătă până la prânz: Congres

Sâmbătă după-amiază: Excursie în Delta Dunării

Sâmbătă seară: Gala Dinner

Duminică: Check-out

Mai multe informații despre program și înscriere găsiți aici: https://www.srce.ro/index.php/evenimente/87-congres-2024

Despre Societatea Română de Chirurgie Estetică

Înființată în 1994, această societate se mândrește cu o adunare impresionantă de peste 125 de membri activi, toți dedicați artei înfrumusețării si remodelariii pacientilor care se isi doresc acest lucru .

Misiunea noastră depășește cu mult simpla practicare a chirurgiei estetice; reprezintă o promisiune de a promova excelența profesională, generozitatea didactică și colegialitatea în cadrul comunității medicale.

Societatea Română de Chirurgie Estetică se angajează să fie un lider în domeniul chirurgiei estetice la nivel național și să inspire încredere în rândul pacienților și al colegilor noștri de profesie. Ne mândrim cu valorile noastre de excelență, generozitate și siguranță, și suntem hotărâți să le păstrăm în centrul a tot ceea ce facem în beneficiul frumuseții, sănătății și educației pacienților noștri.


Divers Raio SRL

PR & Personal Branding

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!