Cinci activități pe care să le faci cu iubita de Valentine’s Day

Publicat pe 17 Februarie 2021
Ziua Îndrăgostiților bate la ușă iar motivele să o sărbătorești sunt cu atât mai multe, cu cât în perioada pandemiei relațiile cu cei apropiați au fost cele care ne-au ajutat să gestionăm mai bine situația. Iubita ta merită așadar o surpriză frumoasă de Valentine’s Day. Chiar dacă din cauza situației pandemice multe localuri sunt închise, iar cina romantică în oraș pe care ai fi plănuit-o în mod normal nu poate avea loc, ai ocazia să fii creativ anul acesta și să o surprinzi cu o activitate neobișnuită în doi. Te poți inspira din acest articol în care îți prezentăm cinci modalități în care să petreci Ziua Îndrăgostiților cu iubita.

1. Faceți o degustare de vinuri la voi acasă

Obișnuiați să mergeți des la restaurant sau la evenimentele mondene, unde se degustau diverse feluri de vinuri? Puteți face acest lucru și acasă! Surprinde-o pe iubita ta de Valentine’s Day cu o degustare privată de vinuri. Tot ce trebuie să faci este să cumperi 4-5 sticle de vin diferite, brânzeturi, nuci și fructe. Documentează-te de pe internet în legătură cu condițiile de păstrare pentru fiecare dintre soiurile de vin alese și, dacă vrei s-o impresionezi, află istoria și cum au fost făcute vinurile. Pregătește apoi platoul cu brânzeturi diferite și fructe și prezintă-i iubitei povestea fiecarui soi de vin.

2. Petreceți o seară creativă în doi

Arta este o modalitate excelentă de relaxare, calmare a simțurilor și exprimare a creativității. Astfel, chiar dacă desenul sau pictura nu se numără printre obiceiurile voastre, poți organiza o seară creativă. Ai nevoie de pânze, pensule și culori acrilice de pe profiart.ro. Alegeți împreună un obiect din casă și pictați-l fiecare, în stilul propriu. Puteți să vă consultați pe parcurs sau să păstrați misterul până la final. O altă idee este să vă faceți reciproc portretul. În acest fel veți fi mult mai atenți unul la celălalt și veți descoperi anumite trăsături pe care poate nu le-ați observat niciodată, până acum.

3. Urmați un curs de dans de pe YouTube

De câte ori v-ați propus să mergeți să luați lecții de dans și nu ați ajuns să o faceți? De Ziua Îndrăgostiților puteți începe. Și nu este nevoie să cheltuiți bani pentru asta. Este suficient să intrați pe unul dintre sutele de canale de YouTube pe care se predau lecții de dans. Dați drumul la muzică și… dansați. Indiferent de cât de bine vă iese, mișcarea va elibera endorfine, care asigură buna dispoziție și instalarea unei stări de fericire, perfecte pentru o asemenea zi.

4. Organizați un spa la voi acasă

Știi cât de mult îi place iubitei tale să meargă la spa. Ce ar fi dacă ai surprinde-o anul acesta cu un spa acasă la voi. Umple cada cu apă, săruri parfumate și uleiuri esențiale, pune lumânări parfumate în cât mai multe locuri și invit-o la o baie relaxantă. Oferă-i apoi un masaj cu uleiuri aromate sau diferite măști de față. Pentru amuzament, poți încerca și tu o astfel de mască.

5. Gătiți împreună un preparat complicat

Provoacă-ți iubita la o sesiune de gătit împreună. Alegeți o rețetă interesantă, pe care nu o faceți în mod obișnuit. Un preparat mai complicat pe care îl mâncați la restaurant și care vă place foarte mult. Un astfel de preparat vă poate pune la încercare abilitățile în bucătărie, dar și coordonarea de care dați dovadă în cuplu. Pregătiți împreună sushi, de exemplu. Iar la final, dacă preparatul este gustos, luați o cină romantică. Dacă nu, puteți comanda ceva de mâncare. În fond, experiența avută împreună contează.

În concluzie, faptul că anul acesta pandemia ne izolează de prieteni și familie poate fi un prilej să devenim mai creativi atunci când căutăm activități pe care să le petrecem cu cei dragi. Indiferent ce ai face de Valentine’s Day, important este s-o faci cu dragoste.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!