Cinci criterii importante pentru alegerea unui ceas de mana

Publicat pe 29 Ianuarie 2019
Pentru a achizitiona ceasuri de mana, atat femeile, cat si barbatii au nevoie de un punct de pornire. Nu este suficient sa stie un magazin bun unde se comercializeaza ceasuri CASIO originale, ci trebuie sa cunoasca si criteriile pe baza carora vor face aceasta alegere.

Fie ca este ales pentru o persoana draga sau pentru propria persoana, ceasul de mana trebuie sa fie de calitate si sa se potriveasca stilului purtatorilor. Practic, ceasul de mana potrivit trebuie sa revigoreze o tinuta simpla, sa o faca atractiva, sa scoata in evidenta personalitatea purtatorului si sa ii fie util.

Criterii importante pentru alegerea ceasului de mana perfect:

  • Stilul vestimentar al purtatorului – ceasurile de mana se aleg in functie de stilul purtatorului sau al purtatoarei, dar si de evenimentul sau contextul in care urmeaza sa fie purtat. Ceasul de mana poate fi un simplu accesoriu fashion sau un dispozitiv de mare ajutor in timpul antrenamentului fizic. Ceasurile de mana pot fi casual (care pot fi asortate oricarei tinute), sport (usoare si concepute pentru a rezista antrenamentelor fizice), clasice si fashion. 
  • Functionalitatea ceasului – acesta este un criteriu foarte important de alegere a ceasului de mana. In ceea ce priveste modul de functionare, exista ceasuri cu quartz si ceasuri mecanice, simple sau automate. Ceasul trebuie sa afiseze data, ora pe mai multe fusuri orare, sa aiba inclus un cronometru, un barometru, o busola si, in cazul modelelor mai avansate, si o functie de iluminat.
  • Designul ceasului – acesta este un criteriu important pentru cei care vor sa asorteze ceasul cu stilul vestimentar. Dimensiunile cadranului sunt foarte importante, precum si forma acestuia, tipul materialului din care este confectionata bratara si culoarea.
  • Pretul ceasului – se poate spune ca un ceas de mana are pretul comparabil cu cel al unei bijuterii. Adevarul este ca ceasurile de mana de buna calitate, marca Casio, merita investitia facuta. Ceasurile de lux, pe de alta parte, necesita o suma mare de bani din cauza designului si a materialelor din care sunt facute.
  • Precizia ceasului – atunci cand un trecator intreaba ora exacta, purtatorul ceasului nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri, sa isi caute telefonul mobil, stiind ca ceasul s-a oprit de cateva ori pana acum, ci doar sa arunce o privire pe cadran si sa raspunda prompt.

Ceasuri de mana CASIO cu dotari speciale

Firma japoneza de ceasuri CASIO prezinta ultimele noutati in materie de ceasuri de mana. Aceste mici dispozitive acum se pot incarca de la soare, pot avea radio control, functie Bluetooth, alarma, se pot transforma intr-o busola sau intr-un termometru. 

In plus, ceasurile CASIO pot fi rezistente la apa, pana la 10 atmosfere, au geam de safir si se pot transforma intr-un calculator util in orice fel de situatie. Modelele de ceasuri de mana reprezinta o investitie de lunga durata, atat pentru doamne, cat si pentru domni.

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →