Cine sunt Analko Industry si de ce merita sa apelezi la serviile oferite de ei?

Publicat pe 13 Iunie 2018
Inca din 1974, Analko si-a inceput avantul in industria aluminiului si incepand de atunci, societatea s-a dezvoltat astfel incat in zilele noastre a ajuns una dintre cele cunoscute nume in domeniu.

Inca din 1974, Analko si-a inceput avantul in industria aluminiului si incepand de atunci, societatea s-a dezvoltat astfel incat in zilele noastre a ajuns una dintre cele cunoscute nume in domeniu.

La inceputurile ei, principala activitate a societatii era anodizarea, care este de fapt un proces in urma caruia se imbunatateste rezistenta si felul de a arata al produselor de aluminiu.

 In anul 1992, apare prima fabrica Analko in Acharnes, Grecia si aici se va pune accent pe vopsirea in camp electrostatic pentru diverse piese industriale din fier, otel si aluminiu.

Anul 2004 aduce cu el o mare realizare, si anume deschiderea unei filiale in Romania, in zona industriala Jilava, ceea ce a insemnat o investitie foarte valoroasa din toate punctele de vedere.

Dupa o perioada mai lunga de stagnare, in anul 2012 s-a luat decizia de a investi in confectiile metalice si in producerea de produse noi. Astfel, in timp, s-a reusit o diversificare a gamei de prelucrari a acestor confectii metalice, astfel incat sa poata fi aplicate in diverse domenii si industrii, fie ca este vorba despre constructii, telecomunicatii, electronica sau bunuri de consum.

Cand vorbim despre o societate care se ocupa cu confectiile metalice, vorbim despre toate procedurile prin care trebuie sa treaca un material metalic brut pentru a ajunge la un anume produs final, care poate fi : o balustrada, o poarta metalica, o copertina, rafturi metalice, usi sau porti automatizate, usi de garaj.

Aici, fiecare bucata de tabla metalica isi gaseste menierea, iar pentru acest lucru ea este prelucrata, modelata si vopsita de specialistii de aici.

Nu exista client care sa nu fie multumit de serviciile oferite de Analko Industry, caci fiecare comanda preluata este finalizata tinandu-se cont de pretentiile si cerintele fiecaruia.

Pentru a putea fi mereu printre cei mai buni, este necesar ca acei producatori de confectii metalice sa poata diversifica produsele oferite, sa faca in permanenta investitii moderne, aceste lucruri dandu-le posibilitatea de a isi mentine rentabilitatea.

Analko Industry a fost una dintre primele companii grecesti care au adoptat metoda sublicromiei, mai exact decorarea in efect de lemn a diverselor piese metalice, pentru un aspect deosebit al acestora. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei WoodinAl, care permite decorarea pieselor de aluminiu cu o pelicula ce imita perfect lemnul. In permanenta se incearca aducerea de inovatii in domeniu, astfel incat in permanenta se ofera posibilitatea de a opta pentru noi nuante, in prezent existand aproximativ 400 de nuante in stoc si altele 400 disponibile doar la comanda.

Pentru o continua dezvoltare si pentru a putea mereu oferi solutii de cea mai buna calitate, Analko Industry a luat buna decizie de a investi constant in aparatura si utilaje de cea mai buna calitate si de ultima generatie, astfel incat produsul finit sa aiba acea calitate ridicata care ii indeamna pe clienti sa revina de fiecare data.

Motto-ul companiei Analko Industry, “Detaliile fac diferenta”, este acea dovada necesara care demonstreza ca atunci cand vei apela la serviciile oferite de aceasta companie, te vei putea bucura de calitate si profesionalism.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →