Ciubar și sauna – un mic centru wellness pentru toata familia

Publicat pe 15 Noiembrie 2017
Amatorii de relaxare la domiciliu vor fi incantati de noul site ciubareala.ro. Lansat de catre cei de la Technic Pool Company SRL, site-ul ofera produse cat se poate de interesante, care pot transforma orice gradina intr-o adevarata oaza de welness.

Astfel, cele doua categorii principale sunt saunele din lemn si ciubarele care pot fi din lemn sau din fibra de sticla.

Fara a avea preturi foarte mari, aceste produse ofera mai multe garantii:

  • Materiale de o calitate foarte buna. Sunt construite din lemn de cea mai buna calitate, care nu doar ca rezista foarte mult, facand fata diferentelor mari de temperatura, insa si imbogateste gradina din punct de vedere estetic.
  • Eficienta. Incalzite cu ajutorul unei sobe pe lemne, ciubarele se dovedesc extrem de eficiente si ofera o senzatie excelenta, mai ales atunci can sunt folosite pe timp de iarna.
  • Spatiu mare. Atat ciubarele cat si saunele de la ciubareala.ro sunt incapatoare, permitand relaxare pentru un numar de 6-10 persoane. Astfel, iti poti lua intreaga familie si o multime de prieteni pentru sesiuni atractive de baie de aburi sau de baie cu apa fierbinte.

Ce este, de fapt, un ciubar? 

Este un jacuzzi construit din lemn, plasat in aer liber. Fara a fi foarte popular in Romania, acesta cunoaste un succes rasunator in tarile nordice, unde poate fi gasit in extrem de multe curti. Ciubarul ofera apa fierbinte cu ajutorul unei sobe, care functioneaza cu lemne sau electric si se dovedeste a fi cat se poate de economic. 

Putand fi folosit pe timp de iarna, ciubarul asigura senzatii extrem e placute. Pentru asta insa, temperatura trebuie sa se mentina la 37-38 de grade Celsius, deoarece o temperatura mai mare poate sa fie periculoasa iar una mai mica poate sa prezinte riscul de raceala.

Cu un ciubar si o sauna de la ciubareala.ro, oricine se poate bucura de un adevarat centru welness la el acasa si poate cunoaste o alta dimensiune a cuvantului relaxare.

De ce Technic Pool Company SRL? 

Technic Pool Company SRL este o firma cu o eperienta de peste 10 ani in importul de saune si piscine de dimensiuni reduse, ceea ce poate sa spuna foarte multe. Acestia acorda atentie sporita fiecarui produs comercializat si se asigura ca acesta este perfect. 


NETRING MEDIA SRL

Oferim strategii integrate de comunicare și marketing în online și în offline pentru compania dumneavoastră. Dezvoltăm planul tactic cu focus pe nevoile clienților pe ambele canale: pe cele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →