CLAPART sparge barierele naționale! Cei mai apreciați creatori din Turcia devin ambasadori CLAPART!

Publicat pe 5 Octombrie 2022
Sunt primii artiști internaționali de prim rang care devin ambasadori CLAPART, ce au în palmaresul lor peste 4 milioane de fani care au acum posibilitatea să devină parteneri cu idolii lor și nu numai. Odată cu penetrarea pieței internaționale, CLAPART devine cu adevărat un proiect multi-cultural, unde pot fi regăsite mai multe domenii din spații culturale diferite precum muzică, actorie, gaming, pictură sau chiar și sport.

CLAPART este primul proiect inovator românesc ce are la bază tehnologia de ultimă generație blockchain, iar audiența întreagă are posibilitatea de a face investiții financiare în lucrările creative ale artiștilor preferați sau chiar a unor artiști noi, emergenți.

O țară importantă, cunoscătoare a domeniului de criptomenede, Turcia, își lasă amprenta în comunitatea CLAPART cu înscrierea a 7 artiști consacrați, cu milioane de fani, stream-uri și vizualizări.

Este un pas important pe care CLAPART îl face pentru a își îndeplini misiunea de a crea un sistem descentralizat, de a oferi publicului o economie lichidă, transparentă unde se poate realiza o evaluare a artei, de la muzică, filme, fotografii și jocuri video, obiectivă și cât se poate de sinceră. Astfel, fanii de pretutindeni au oportunitatea de a deveni parteneri de business cu artiștii lor preferați și ulterior să împartă faima dar și redevențele câștigate.

Șehinșah, este un nume emblematic a scenei de rap turcesc, ce a plecat de la statutul de star underground la un pionier al acestui gen muzical. Cu peste 210 milioane de vizualizări pe canalul său oficial de Youtube și 1,2 milioane de urmăritori pe platforma de streaming, Spotify, Șehinșah, este o legendă vie a tranziției rap-ului underground la cel mainstream, iubit de populația Turciei.

Volkan Ayvazoğlu sau CEG, așa cum este cunoscut în țara sa natală, a început să scrie versuri de la o vârstă destul de fragedă. Este faimos datorită albumul lui său intitulat Alter Ego, ce a fost lansat în 2014 iar astfel s-a realizat trecerea de la un artist cunoscut la scară mică la un adevărat performer. Astăzi are peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube, cu mai mult de 254 de mii de fani înscriși pe aceeași platformă și aproape 600 de mii de urmăritori pe Spotify.

Allâme este un alt artist important ce contribuie la răspândirea visului CLAPART. Cu numeroase premii câștigate pentru muzică, pictură și desene animate, Allâme este un artist special ce activează și este cunoscut în mai multe domenii nu doar cel de muzică. Allâme are în palmaresul său peste 380 de mii de fani înscriși pe platforma Spotify și mai mult de 54 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Feride Hilal Akın și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor la vârsta de doar 17 ani și a reușit să cucerească din prima inimile publicului turc. Cu un portofoliu plin de hit-uri, cel din 2019 intitulat Yok Yok ce la momentul actual are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube, tânăra cântăreață se bucură de un succes gigantic. Prin inițiativa CLAPART, artista cu siguranță va reuși să facă conexiunea dintre ea și milioanele de fani mult mai puternică și intimă.

Eftalya Yağcı este un nume nou ce face parte din industria muzicală turcă, a debutat în anul 2022, dar deja este foarte cunoscută în Turcia. Cu peste 1.6 milioane de utilizatori lunari pe Spotify și cu o melodie lansată recent cu peste 15 milioane de streams, Eftalya are un viitor promițător.

Khontkar sau pe numele lui real Onur Dinç, este un rapper cunoscut dar și printre primii ce au adus scena muzicii trap în lumina reflectoarelor, de altfel fiind cunoscut ca și pionierul muzicii trap. Cu peste 30 de milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube și mai mult de 820 de mii de fani ce îl urmăresc pe platforma Spotify, Khontkar își mărește pe zi ce trece audiența.

Ultimul artist internațional care se alătura proiectului CLAPART este Keişan, un rapper cunoscut ce și-a început cariera solo la vârsta de doar 16 ani. De atunci, a acumulat peste 60 de milioane de vizuarilări pe Youtube, 242 de mii de urmăritori pe Spotify și 96 de mii de urmăritori pe Instragram.

”Datorită acestei oportunități de a face un parteneriat cu 7 nume importante din industria muzicală din Turcia și nu numai, pot spune cu mândrie că proiectul românesc CLAPART devine un proiect multi-cultural, o polenizare încrucișată între artă, poezie, muzică, cinematografie și tech. Vreau să le mulțumesc artiștilor pentru încrederea acordată acestei revoluții digitale, ce începe să își lase amprenta la nivel global, nu doar la nivel local. Împreună pentru un viitor mai bun!”, a declarat Tudor Fornea, CEO al CLAPART.

În ciuda faptului că extinderea prezenței companiei la nivel global este primul său focus, încă de la data de 1 Iunie 2022, CLAPART a început o rundă de Presale care va fi activă până la lansarea produsului oficial. Puteți afla mai multe despre procesul de presale și cum funcționează pe site-ul oficial al proiectului la https://www.clapart.com/presale.

Despre Keişan

Oğuzhan Eroğlu sau Keişan așa cum este cunoscut în industria muzicală din Turcia, este un rapper și scriitor de muzică încă de la vârsta de doar 16 ani.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Keişan, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/keisanofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ArananadamTV

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5Pd3tsRa9fj2Q3JPQ0tYEv

Despre Khontkar

Onur Dinç sau Khontkar este un rapper, scriitor și producător muzical din Turcia. De-a lungul anilor a reușit să acumuleze o mare de fani ce nu înceteaza din a îl susține neîncetat.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Khontkar, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/khontkar/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCxN-Xhv3fYop_OHxKMh9OzQ

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1iJrQKRh5aJnp6cG5lpITr

Despre Eftalya Yağcı

Eftalya Yağcı care în 2022 și-a făcut un debut grandios în industria muzicală din Turcia, continuă să își solodifice cariera luând astfel parte la inițiativa CLAPART.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Eftalya Yağcı, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/eftalyayagci

Spotify: https://open.spotify.com/artist/27JkefjyyNpoRTWGDIt6Tc

Despre Feride Hilal Akın

Feride Hilal Akın în vârstă de doar de 26 de ani se bucură de un succes masiv pe teritoriul Turciei, ca și cântăreață dar și ca actriță, aceasta jucând în filmul de producție Netflix intitulat “Kafalar Karşk”.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Feride Hilal Akın, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/allame/

YouTube: https://www.youtube.com/c/feridehilalakin/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2dLBhX7dIdWL6Fsk9l0n1n

Despre Allâme

Hamza Gül cunoscut sub numele de scenă Allâme este un muzician, compozitor și animator cunoscut în Turcia. După numeroase premii câștigate, a devenit o figură importantă în industria artistică din Turcia.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Allâme, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/allame/

YouTube: https://www.youtube.com/c/AllameOfficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/25FdziPY37yQIRXSk7ZUmS

Despre CEG

CEG, pe numele său real Volkan Ayvazoğlu, este un artist contemporan al muzicii rap. Mai mult, este o figură importantă pentru trap-ul turcesc, fiind printre primii care au abordat acest gen muzical și au reușit să îl facă și cunoscut.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre CEG, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/ceg26/

YouTube: https://www.youtube.com/c/Ceg%C4%B1d26/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2QDHxmDObOuv9MCeBYiFtq

Despre Șehinșah

Ufuk Yıkılmaz cunoscut sub numele de Șehinșah, este unul dintre artiștii importanți ce au contribuit în fiecare moment al procesului de evoluție a muzicii rap turcesc. Şehinşah, este faimos pentru stilul său unic, inovator și folosirea unor tehnici nu prea des întâlnite în piesele sale.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Șehinșah, puteți accesa:

Instagram: https://www.instagram.com/sehinsah/

YouTube: https://www.youtube.com/c/HSNSBBH

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0FUsrstJwmg4WVHQMTYuUA

Despre CLAPART

CLAPART este primul proiect românesc de inovație socială care aduce tehnologia blockchain și criptomonedele pe piața de media & entertainment, prin propunerea unui ecosistem descentralizat revoluționar, în care finanțarea, producția și aprecierea operei create devin o experiență comună pentru creatori și fani.

Pentru a afla mai multe despre CLAPART și tehnologia inovatoare pe care o propune, pentru a cunoaște echipa sau pentru a intra în comunitatea proiectului, puteți accesa www.clapart.com. 


S.C. CREATIVE BLOCKCHAIN SOLUTIONS S.R.L.

CLAPART este primul proiect blockchain românesc care permite publicului larg să investească în proiecte ale artiștilor preferați· În urma primei runde de investiții, proiectul a fost evaluat la 50...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!