Clessidra, furnizor de solutii pentru modelare corporala si vestimentatie chic

Publicat pe 20 Martie 2020
Printre preocuparile femeilor se numara desigur aspectul fizic, intretinerea si modelarea corporala, precum si tot ce tine de construirea de tinute chic ce le pun in valoare. Pentru astfel de interese Clessidra vine cu solutii. Vorbim despre un eshop ce aduna in portofoliul sau produse cu care mentine publicul feminin in tedinte.

Modelare corporala si lenjerie modelatoare

Lenjeria modelatoare este mai degraba solutia de moment pentru ca sub o tinuta feminina sa nu fie observata lenjeria care aplatizeaza. Efectul este unul imediat si diferenta o face oricine cu o talie nu foarte definita, cu celulita, care in trecut se limita privind purtarea hainelor mulate.

Cat despre corsetele sau centurile destinate modelarii corporale, Clessidra pune la dispozitie o gama vasta de optiuni. Acestea creeaza un grad de compresie, ajuta la pierderea centimetrilor in talie prin termoefect. Unele modele sunt destinate a fi purtate zilnic, sub haine sau mai degraba in timpul antrenamentelor. Exista si optiuni pentru barbati sau special destinate mamicilor, celor care au nascut recent, natural sau prin cezariana.

Astfel de corsete sunt de origine columbiana, realizate din materiale speciale, durabile, care lasa si pielea sa respire. Pentru a alege masura potrivita si tipul de corset indicat trebuie respectate toate indicatiile cu care vin la pachet prezentarile de astfel de produse.

Articole vestimentare de la Clessidra

Adoram sa fim practici, asadar daca in acelasi loc sunt regasite tinute la moda, precum si lenjeria potrivita, femeile vor fi mai mult decat incantate. In portofoliul de la Clessidra regasim si imbracaminte in tendinte, dupa preferinte. Fie ca vorbim despre haine de strada, de zi cu zi, casual, fie ca vorbim despre cele de club sau sexy, acest eshop are un raspuns pentru astfel de cerinte.

Colectiile sunt saptamanal completate de selectii de produse, pentru ca publicul feminin sa fie mereu la curent cu moda. Vor regasi aici varietate de marimi, un stoc generos de stiluri inclusiv elegant/office.

In final, merita subliniat ca si preturile sunt rezonabile, echilibrate, asadar orice reprezentata feminina va gasi aici intrunirea tuturor cerintelor - noutati, stiluri inedite, haine la moda si lenjerie modelatoare care sa le amplifice look-ul, silueta atragatoare.

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →