CLINICA HOPE SI-A DESCHIS AL TREILEA SEDIU

Publicat pe 14 Mai 2019
Sâmbătă, 11 mai 2019, CLINICA HOPE și-a inaugurat cel de-al treilea sediu, pe Str Sfântul Ștefan nr 7, în zona Unirii. Prin deschiderea acestui sediu, CLINICA HOPE devine LIDERUL CLINICILOR DE SĂNĂTATE MINTALĂ DIN ROMÂNIA*,ca număr de sedii, număr de profesioniști și programe de tratament, dar și ca cifră de afaceri. Această poziție înseamnă că ceea ce facem are impact, că serviciile oferite ajută un număr important de oameni, având în prezent peste 40.000 pacienți unici.

                Sănătatea psihică este unul din cele mai importante domenii medicale, atât prin nevoia uriașă de servicii, cât și prin efectul pe care bolile psihice îl au asupra populației și economiei. Prevalența tulburărilor psihice la nivelul întregii populații a trecut de 33%,  iar în curând  va atinge 50%.  În acest context, dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală complexe devine rapid o necesitate urgentă și o oportunitate de creștere și dezvoltare pentru afacerile din acest domeniu. 

               Clinica Hope este o clinică medicală din București dedicată exclusiv sănătății mintale, având toate serviciile de psihiatrie și psihoterapie necesare pentru regăsirea echilibrului, atât pentru adulți cât și pentru copii. Înființată în 2009, Clinica Hope și-a crescut permanent activitatea pornind de la o idee unică în domeniul psihiatriei românești: să ofere pacienților din România programe de tratament cu eficiență dovedită științific, implementând toate recomandările ghidurilor de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatri și psihologi, clinica își urmărește cu perseverență obiectivele și inovează continuu, lansând  în ultimii 3 ani nu mai puțin de 4 tipuri programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România. 

            Modelul aplicat de Clinica Hope s-a dovedit o idee de afacere de succes, Clinica evoluând de la un cabinet de consultații la cele 3 clinici de azi doar din creștere organică, fără investiții externe. Astfel, Clinica a ajuns de la 85.106 ron cifra de afaceri în 2015 la 3.132.574 ron în 2018, având o creștere anuală de peste 150%. Clinica este înființată de Dr. Gabriella Bondoc, medic psihiatru și psihoterapeut și este în exclusivitate o afacere de familie, Ilie Bondoc alăturându-se afacerii în 2017. Cu încasări lunare de peste 300.000 ron și peste 3500 de consultații lunare, anul 2019 pare să respecte modelul de creștere accelerată de până acum. 

            ” A fost necesară deschiderea noului sediu pentru a acoperi cererea de servicii care depășea capacitatea clinicii. Deși am deschis un sediu nou (al doilea) în noiembrie 2017,  în decembrie 2018 am fost puși în situația de a nu putea să nu mai avea locuri pentru psihoterapie. Așa că extinderea, deși planificată pentru 2019, a avut loc mult mai repede”, a declarat Ilie Bondoc, Business Manager Clinica Hope. 

            Eforturile de a construi programe complete de tratament au adus clinicii o neașteptată apreciere internațională, Clinica Hope devenind în 2018 singura clinică din România care a primit prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru ”Bune practici medicale” Best Medical Practice.   

            Programele unice ale clinicii atrag pacienți din toată țara și de aceea 2019 va însemna și deschiderea primelor sedii în țară, primul în Craiova și al doilea probabil în Oradea. 

            ”Planul nostru de dezvoltare presupune sedii francizate în principalele orașe din România pentru că nu putem ajuta cu adevărat un pacient din Cluj, care are nevoie de ședințe săptămânale de psihoterapie de exemplu ”,  declară în continuare Ilie Bondoc. 

            Petrecerea de lansare a fost o ocazie pentru profesioniștii clinicii de a se bucura de”familia” profesională din care fac parte, de noul succes, dar și de a ura bun venit noilor colegi. 

            ”Hope este visul meu profesional devenit realitate și mă bucur să îl văd crescând atât de frumos. Pentru mine, însă, cel mai important aspect este ocazia de a construi un spațiu unde îngrijirea sănătății psihice să se facă exact ”cum scrie la carte”, un spațiu aproape de idealul profesiei noastre. Ceea ce construim aici, la CLINICA HOPE, îi ajută pe oameni să se regăseasca și să se recupereze. Iar aceasta este cea mai mare satisfacție și reprezintă pentru mine adevăratul sens al succesului. Acest succes se datorează în mare parte oamenilor extraordinari care fac parte din echipa Hope și pe care sunt onorată să îi pot numi ”colegii mei”,  a declarat la lansare fondatorul Clinicii Hope, Dr Gabriella Bondoc. 

              Suntem siguri că veți aprecia profesioniștii care vă vor întâmpina, de la medicii psihiatri de adulți sau copii, la psihoterapeuții și psihologii care vă vor fi alături în drumul spre regăsirea echilibrului! 


Divers Raio SRL

PR & Personal Branding

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!