Clinica Masaya - un colectiv de medici supraspecializati in centre cheie din Europa

Publicat pe 22 Iunie 2020
La capitolul servicii medicale de top, Clinica Masaya iese in evidenta. Vorbim in acest sens de un colectiv de medici supraspecializati in centre cu renume din Europa, ce au de asemenea o experianta vasta pe piata de profil.

Pentru bucuresteni, dar si pentru ceilalti locuitori ai Romaniei, expertii din cadrul Clinicii Masaya, cu site-ul oficial https://clinicamasaya.ro/, ofera servicii de calitate superioara. Specializati in ortopedie si traumatologie, recuperare medicala, reumatologie, cardiologie, neurologie, nutritie si remodelare corporala, colectivul de medici se bucura doar de feedback-uri pozitive din partea clientilor, feedback-uri incurajatoare pentru potentialii clienti.

Serviciile oferite de medicii de la Clinica Masaya

Serviciile oferite de medicii cu o mare experienta in domeniu sunt diverse, iar cele mai multe dintre ele se realizeaza prin intermediul tehnicilor minim invizive si chiar non-invazive. La Clinica Masaya clientii pot beneficia de ecografie cardiaca, ecografie abdominala, fizioterapie, kinetoterapie, tratament pentru osteoporoza, infiltratii cu acid hialuronic, infiltratii cu PRP, infiltratii cu celule stem, evaluarea gradului de sanatate al coloanei vertebrale si nu numai.

Dupa cum s-a mai spus, o mare pare dintre aceste servicii sunt minim invazive sau chiar non-invazive, astfel ca fiecare client in parte va beneficia de o interventie de pe urma careia nu ramane cu urme de tipul cicatricilor evidente.

Cea mai mare pare din gama de servicii oferite de medicii din cadrul Clinicii Masaya se axeaza pe ortopedie, infiltratii cu PRP, kinetotarapie, dar si reumatologie.

Consultatii de specialitate realizate prin intermediul aparaturilor de ultima generatie, fara costuri ascunse - o scurta prezentare a avantajelor cu care clientii intra in contact daca opteaza pentru investigatiile de calitate oferite de medicii supraspecilizati in domenii de interes.

Pentru ca pandemia a impus anumite masuri de distantare sociala, aceeasi clinica cu renume si-a mutat o mare parte din activitate in mediul online. Cei ce nu pot ajunge in Bucuresti pot beneficia de consultatii online, insa pentru interventii vor fi nevoiti sa viziteze clinica.

Mai multe detalii ce privesc atat serviciile, cat si suportul, dar si cele mai bune sfaturi pe care medicii cu o vasta experienta in domeniul le ofera, regasesc cei interesati in cadrul site-ului oficial clinicamasaya.ro.

Domenii: Farma

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!