Clubul Elite Business Women va reprezenta România la Congresul AIM 2024 din Abu Dhabi

Publicat pe 1 Mai 2024
Elite Business Women Club, o rețea de top pentru femeile antreprenor din UE și Emiratele Arabe Unite, va avea un impact semnificativ în cadrul Congresului Annual Investment Meeting (AIM) 2024 din Abu Dhabi

Clubul Elite Business Women va reprezenta România la Congresul AIM 2024 din Abu Dhabi  7-9 Mai 2024 militând pentru susținerea femeilor investitor

Elite Business Women Club, o rețea de top pentru femeile antreprenor din UE și Emiratele Arabe Unite, va avea un impact semnificativ în cadrul Congresului Annual Investment Meeting (AIM) 2024 din Abu Dhabi. Prezența clubului subliniază angajamentul său de a promova dezvoltarea economică și leadership în rândul femeilor din mediul de afaceri din 2014 până în prezent, în ultima decadă.

Fondat de Bianca Tudor, un antreprenor cu experiență de peste 17 ani, consultant în afaceri și comunicare, clubul este cunoscut pentru rolul său dinamic în sprijinirea femeilor în afaceri. În cadrul Congresului AIM, Bianca Tudor va prezenta un masterclass intitulat „Empowering Women to Invest”, axat pe educarea și motivarea femeilor investitor pentru a excela în peisajul investițional.

Femeile investesc cu 29% mai puțin decât omologii lor masculini - dar aproape 2 din 3 doresc să investească mai mult în 2022.

De asemenea, în Europa femeile investesc în medie 857,52 euro din venitul lor lunar, majoritatea investind între 100 și 499 de euro pe lună. Femeile austriece par să investească cel mai mult, cu o medie de 999,37 EUR pe lună.

Femeile europene investesc în medie cu 29% mai puțin din venitul lor lunar decât bărbații europeni, care investesc în medie 1 184,49 EUR pe lună.

70% dintre femeile investitoare declară că doresc să își mărească investițiile în următorul an. Acest lucru este valabil în special în rândul femeilor italiene și germane, care declară că speră să își mărească investițiile în acest an la o medie de 1 735,82 EUR și, respectiv, 1 438,97 EUR.

Congresul AIM - o inițiativă a Fundației AIM Global - este dedicat consolidării economiei globale prin promovarea unor strategii eficiente pentru productivitate și expansiune economică. Congresul din acest an va aborda provocările și oportunitățile  prezentate de cadrul global de investiții în creștere, reunind guverne, IMM-uri, startup-uri și investitori pentru a împărtăși informații și a crea parteneriate.

Masterclass-ul pe care Bianca Tudor îl va prezenta în cadrul acestui Congres este deosebit de oportun perioadei în care ne aflăm. Aceasta va aprofunda subiecte cruciale, cum ar fi motivațiile care stau la baza deciziilor de investiții ale femeilor, provocările actuale cu care se confruntă femeile din sfera investițiilor și nivelul de cunoștințe în materie de investiții în rândul femeilor din prezent. În plus, tânăra antreprenoare va prezenta studii de caz ale unor afaceri de succes care au prosperat prin investiții realizate de femei, oferind perspective și strategii practice pentru viitorii investitori.

„Scopul principal al sesiunii mele este de a prezenta calea pentru femeile atrase de investiții și business, permițându-le să ia decizii în cunoștință de cauză și să obțină un succes pe termen lung.”, a declarat Bianca Tudor. „Ne dorim să obținem înlăturarea barierelor și îmbunătățirea cunoștințelor, susținând femeile cu instrumentele necesare pentru a prospera într-un mediu de afaceri competitiv.”

Cercetările indică faptul că, deși femeile sunt din ce în ce mai active în afaceri, prezintă mai puțină implicare în ceea ce privește cunoștințele și oportunitățile de investiții. Masterclass-ul lui Biancăi Tudor își propune să abordeze acest fenomen, conferindu-le femeilor încrederea necesară pentru a investi și a gestiona eficient resursele financiare.

Se așteaptă ca participarea Elite Business Women Club la Congresul AIM să aibă un impact profund asupra participanților, inspirând un nou val de femei investitor. Evenimentul este pregătit să promoveze un mediu în care femeile sunt bine informate, implicate și pregătite să își asume roluri de conducere în economia globală.

Pentru mai multe informații despre Congresul AIM 2024 și pentru a urmări evoluția evenimentului, vizitați https://aimcongress.com/delegate-register/ebwc


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!