Cofetarie online cu torturi si prajituri memorabile

Publicat pe 14 Octombrie 2019
eTorturi.ro este o cofetarie online cu prezenta si in mediul fizic, si cu o oferta impresionanta de produse dulci.

eTorturi.ro este o cofetarie online cu prezenta si in mediul fizic, si cu o oferta impresionanta de produse dulci. Desi istoricul acestei cofetarii isi are debutul in online, succesul pe care l-a avut a determinat managementul companiei sa initieze un proiect similar si in mediul fizic. Desi activitatea cofetariei se extinde, caracteristicile produselor raman aceleasi: gust desavarsit si aspect impecabil.

Din oferta nu lipsesc torturile potrivite in orice context, prajiturile cu gust de acasa, foietajele, saleurile, biscuitii, cornuletele, cozonacii, briosele. Mai mult, cum de la un eveniment deosebit nu poate lipsi un candy bar tematic, cofetarii eTorturi ofera adevarate opere de arta care sa insoteasca in mod inspirat un tort fabulos.

De astfel, “memorabil” este termenul cheie cand se vorbeste despre produsele eTorturi.ro , indiferent de tipul acestora. In ideea in care toti clientii trebuie sa isi aminteasca cu placere de produsele pe care le-au servit, cofetarii propun un design uimitor si un gust desavarsit.

Torturile cofetariei scriu povesti memorabile

La modul general, tortul este vedeta unei mese festive, indiferent de caracterul acesteia. Tortul nu poate lipsi de la nunta, botez, aniversari, evenimente corporate. Cu toate acestea prezenta sa nu trebuie sa fie limitata. Cu un tort personalizat, de exemplu, se poate sarbatori si un eveniment in doi, atunci cand unul dintre parteneri a avut o realizare notabila, iar celalalt isi doreste sa il sarbatoreasca si sa il surprinda cu un dulce.

In mod cert, personalizarea unui tort va surprinde sarbatoritul, indiferent de varsta. Dincolo de forma acestuia, se pune mare accent pe design. Daca un copil se va bucura la vederea unui tort pe care troneaza personajul principal din filmul animat pe care il urmareste cu interes, un adult va fi surprins placut de un design care poarta amprenta job-ului sau a hobby-ului preferat.

Pentru o alegere facila, pe site-ul cofetariei au fost publicate machete diferite de torturi. Bineinteles, clientii isi pot exprima si optiunile personale care pot fi absolut diferite de ceea ce vad pe site. Cofetarii iscusiti pot sa realizeze orice design solicitat, pentru ca sunt cu adevarat pasionati de munca lor si le plac provocarile.

Gustul si calitatea materiei prime contribuie eficient la obtinerea unui produs memorabil

Experienta multor clienti include si produse care desi arata bine, nu au un gust pentru care sa le tina minte sau care sa ii determine sa se intoarca la ele. Nu asa se intampla cand vine vorba despre cofetaria online - eTorturi. Cofetarii acestei cofetarii pun mare accent pe gustul pe care il au produsele pe care le ofera, fiind convinsi ca doar atunci cand se bucura de un gust desavarsit clientii se intorc.

Blaturile torturilor se prepara asemenea celor de casa. Cremele, indiferent de ingrediente, au un gust atat de bun, incat nu poate fi uitat. Reusita cofetariei tine, de astfel, si de ingredientele 100% naturale utilizate. Niciodata prafurile nu vor lua locul produselor naturale si niciodata nu se vor utiliza conservanti in retete.

eTorturi este o cofetarie pentru care lucreaza specialisti care au inteles ca seriozitatea le va fi rasplatita de catre clienti, care se vor intoarce de fiecare data cand vor dori sa serveasca un dulce premium.

Domenii: Lifestyle

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →