Coingrig - adaptarea la cerințele pieței. Descoperiți primul portofel crypto românesc!

Publicat pe 5 Februarie 2022
Piața crypto este într-o creștere constantă și are din ce în ce mai mulți utilizatori.

Viitorul înseamnă tehnologizare în mai toate domeniile de activitate, dar acest lucru se realizează cu mici pași.

Iată că și țara noastră se adaptează încet-încet la cerințele pieței și spre viitor, iar cei de la Coingrig.com au realizat primul portofel crypto românesc – Coingrig Crypto Wallet, sub formă de aplicație mobilă. Este un proiect de tip start-up IT care a căutat să unească serviciile crypto, astfel încât acestea să fie mult mai facile și ușor de accesat pentru toți cei interesați.

Portofelul crypto - acces facil la activele crypto pentru toți cei interesați

Coingrig Wallet este prima aplicație mobilă românească de tip Crypto Wallet universal, ce poate fi descărcată atât de pe Android, cât și de pe iOS. Este o aplicație ce vă poate fi utilă pentru că este mai simplu de folosit și permite accesul la baza de date blockchain mult mai ușor. Blockchain-ul este un tip de tehnologie care face toate legăturile în ceea ce privește piața crypto - atât cu privire la stocarea acestora, cât și tranzacțiile și relațiile informatice.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care Coingrig Wallet este competitor direct cu alte portofele crypto deja cunoscute, care se află în capul listelor în ceea ce privește utilizările. Cu ajutorul acestui portofel fără custodie orice persoană poate avea acces la această lume crypto, fie că au deja cunoștințe extinse și experiență sau dacă sunt novici și abia descoperă această lume.

Despre planurile de viitor ale Coingrig

Dacă în prezent Coingrig a pus la dispoziție și a creat această aplicație complet gratuită, iată că planurile de viitor sună și mai bine. Urmează o lansare a Coingrig Card care va fi soluția mult așteptată și foarte utilă. Acest card fizic va fi cel care permite utilizarea monedelor crypto la orice magazin din lume.

În prezent, cu ajutorul Coingrig sunt posibile acțiuni în ceea ce privește schimbul, transferul, primirea și schimbarea pentru aproximativ 1 milion de tokeni. Planurile sunt ca pe viitor să fie posibile și alte acțiuni cu ajutorul acestui portofel crypto. Printre acestea se enumeră și crearea de NFT-uri, precum și vânzarea acestora. Cei interesați pot chiar crea noi tokeni.

Este o soluție optimă, în continuă dezvoltare care va lua amploare în curând, datorită faptului că evoluția pieței crypto este în continuă pantă ascendentă. Acest portofel a fost creat în ideea de a acorda un acces facil tuturor către această piață. Au creat un sistem simplu, nu unul ce poate fi accesat numai de cunoscători.

Monede la care aveți acces în prezent cu Coingrig

Utilizatorii pot în prezent să acceseze peste un milion de active crypto inclusiv monede precum:

- Bitcoin;

- Ethereum;

- BNB (Binance Smart Chain);

- Polygon (MATIC).

Aceștia sunt doar primii pași în ceea ce privește integrarea lumii crypto în viața de zi cu zi. Este începutul spre accesul oamenilor la lumea token-urilor ce vor ajunge încet încet să fie echivalente cu lucrurile utilizate zilnic.

Schimbările mari se fac cu pași mici, iar începutul sună promițător.

Contact:

contact@coingrig.com

Domenii: IT, Investitii

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!