Colecția Gorenje Ora-Ito de aparate electrocasnice

Publicat pe 27 August 2021
Atât de simplă încât este aproape magică

Estetică modernă, cu o notă clasică

Noua colecție Ora ïto marca Gorenje a fost creată sub coordonarea unui designer de faimă internațională care, la zece ani după prima lor colaborare, și-a unit încă o dată forțele cu compania Gorenje pentru a-și dovedi măiestria în a transforma cel mai complex element într-o capodoperă magic de simplă. Electrocasnicele din colecția Ora ïto marca Gorenje de dimensiuni mari și mici reflectă astfel stilul deja de referință al designer-ului francez, așa-numita simplexitate: un stil care deconstruiește complexitatea și o reconstruiește pentru a obține ceva curat și pur și simplu frumos.

Tot ce vă trebuie pentru atingerea magică din bucătăria viitorului

Simplă. Intuitivă. Atemporală. Inovatoare. Electrocasnicele din colecția Ora ïto marca Gorenje sunt o combinație de caracteristici de design și tehnologice care vă trec prin diverse niveluri de surprize remarcabile și caracter impresionant, mai întâi din punct de vedere al aspectului, iar apoi al performanței în bucătărie. Simplitatea design-ului este aproape magică, mai ales atunci când realizăm că soluțiile tehnologice din interiorul carcasei electrocasnicelor va face treburile casnice să fie mai simple, mai plăcute chiar.

Natura misterioasă a culorii negre. Puritatea culorii albe.

Sticla de un negru sau alb pur a carcasei electrocasnicelor, împreună cu accesoriile desăvârșite din metal, făuresc o imagine care trece testul timpului și se ridică deasupra capriciilor trecătoare.

Eleganța discretă a noii colecții Ora ïto marca Gorenje se va îmbina astfel în mod aproape magic cu bucătăria deja existentă, reflectând în același o viziune nouă, avangardistă a modului în care ar trebui să arate și să funcționeze bucătăria.

Utilizatorii preocupați de stil, care recunosc posibilitatea de a împinge mai departe granițele în împrejurimile lor urbane, vor fi încântați să creeze noi gusturi și texturi, și să inițieze noi experimente culinare, utilizând electrocasnicele din gama largă a colecției de electrocasnice de dimensiuni mari și mici Ora ïto marca Gorenje.

Dispozitive de răcire pentru fructe și legume magic de proaspete

În bucătăria viitorului, electrocasnicele sunt atât de remarcabile din punct de vedere tehnologic și vizual încât arată ca piese unice de designer. Când veți vedea materialele premium și manopera de calitate superioară a congelatoarelor de sine stătătoare din colecția Ora ïto marca Gorenje, acest lucru nu vă poate lăsa nicidecum rece. Noile congelatoare sunt disponibile cu sticlă neagră sau albă, cu mânere de oțel inoxidabil sau aluminiu și linii pure care rotunjesc design-ul general – design care dovedește că foarte eficient poate fi, de asemenea, pur și simplu frumos.

Frigiderele combinate cu congelatoare de sine stătătoare Gorenje Ora ïto susțin funcționarea durabilă și viziunea unei tehnologii ecologice de viitor, pe care Gorenje o urmează cu un devotament ferm.

Exteriorul lor atemporal completează cu succes tehnologia de ultimă generație din interior: senzorii AdaptTech care reglează funcționarea frigiderului la obiceiurile utilizatorului, tehnologia IonAir cu MultiFlow 360° care menține climatul perfect pentru prospețimea de lungă durată a alimentelor dumneavoastră, și funcția NoFrost care elimină acumularea de gheață în compartimentul pentru produse congelate, vor aduce la cu totul alt nivel aromele și vasele din bucătăria dumneavoastră.

Perfecțiunea interioară și exterioară a frigiderelor din colecția Ora ïto marca Gorenje.

Abracadabra, cuptoare pentru preparate coapte perfect!

Noile cuptoare din colecția Ora ïto marca Gorenje reflectă progresul în domeniul tehnologiei și estetica atemporală. Aceste capodopere de design ies în evidență prin liniile lor pure, materialele de calitate superioară și tehnologia modernă prin coordonarea proceselor care simplifică viața. Cuptoarele sunt combinația perfectă de design și tehnologie, având drept rezultat o eleganță subtilă care captează atenția indiferent de locul unde sunt amplasate. Diverse modele de cuptoare au în comun același panou frontal disponibil sub formă de sticlă albă sau neagră, oțel inoxidabil sau mânere de aluminiu.

Domenii: Lifestyle

SC Gorenje Romania SRL

Gorenje, producatorul celor mai inovatoare produse electrocasnice, in materie de design, din lume! Infiintat acum 70 de ani, Grupul Gorenje este unul dintre cei mai mari producatori de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!