Colectoare solare functionabile pe intreg parcursul anului - de la Bricolaj Market

Publicat pe 15 Aprilie 2019
Cei care doresc sa asigure apa calda menajera in locuinta pentru tot anul, cu cheltuieli minime, se indreapta cu interes catre colectoarele solare propuse de Bricolaj Market. Sistemul se dedica incalzirii apei menajere, asigurand necesarul zilnic pe intreaga durata a anului, oferind posibilitatea de interconectare cu centrala termica. Acesta trebuie sa dispuna de pompa de recirculare interna, conexiunea realizandu-se prin a doua serpentina din dotarea colectorului.

Dupa caz si nevoie, un astfel de panou solar dotat cu tuburi vidate poate fi instalat pe acoperis, cu scopul de a transfera caldura solara in boilerul amplasat in interior sau la sol. Pentru o eficienta cat mai sporita, specialistii Bricolaj Market recomanda montarea acestuia in verticala, la sol.

Caracteristicile colectoarelor solare

Nu ridica probleme vizavi de aspect, intrucat se integreaza cu succes in arhitectura locuintelor. Instalarea boilerului in camera tehnica face utilizarea si intretinerea cu atat mai simpla.

Asigura apa calda atat vara cu ajutorul energiei solare, cat si in timpul iernii, reducand in mod insemnat din cheltuieli.

Colectoarele solare sunt instalatii eficiente si deosebit de fiabile. Cu o utilizare corespunzatoare, intocmai cu recomandarile de utilizare, acestea prezinta o durata indelungata de viata.

Componente performante in dotarea colectoarelor

Acestea au la baza o serie de componente ce le asigura atat functionarea optima, cat si durabilitatea. Este vorba despre tuburile vidate de tip heat pipe, de grupul de pompare performant (pompa, valva, supapa de presiune, termometru si manometre, debimetru, degazor, izolant al grupului), despre automatizare, boilerul solar dotat cu o extra rezistenta electrica, precum si vasul de expansiune solar.

Bazinetul si tijele constituie doua elemente esentiale in dotarea acestor sisteme, fiind cele care influenteaza performanta oferita. De altfel, sunt si cele care fac diferenta intre varietatea de panouri solare cu tuburi vidate disponibile pe www.bricolajmarket.ro.

Practic prin bazinet se realizeaza transferul termic din tije spre agentul de recirculare. De acesta depinde randamentul obtinut. Pasta termica utilizata pentru a acoperi suprafata in cauza este cea care creste rata transferului.

Cei interesati gasesc solutii complete privind colectoarele solare cu tuburi vidate in cadrul site-ului mentionat, adaptate unor nevoi variate.

Domenii: Energie

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!