ColorMagic.ro – Finisaje de lunga durata cu vopsea lavabila pentru interior

Publicat pe 26 Iunie 2017
Finisajele interioare sporesc confortul si estetica unei locuinte, astfel ca acestea trebuie realizate cu materiale de inalta calitate. Desigur, pentru un aspect cat mai unitar, coloristica acestora trebuie sa fie in armonie cu exteriorul locuntei, iar ColorMagic.ro va ofera o mana de ajutor in acest sens.

 Acest magazin online va intampina cu o gama variata de vopsea lavabila pentru interior, dar si produse pentru fatada exterioara, disponibile intr-o paleta cromatica diversificata. Produsele sunt potrivite pentru orice tip de suprafata si apartin unor producatori importanti – Sikkens si Levis.

Ce spun specialistii despre finisajele interioare?

Designerii considera ca un finisaj de foarte buna calitate poate creste nu numai confortul unei locuinte, ci si aspectul general al acesteia. De aceea, daca alegeti vopseaua lavabila pentru acoperirea peretilor si tavanului, este important sa optati pentru un produs cu putere mare de acoperire, usor de intretinut, dar mai ales adaptat pentru fiecare incapere (dormitor, camera de zi, baie, bucatarie etc.).

 Indiferent de suprafata suport care poate fi din rigips, beton, caramida sau tencuiala, vopseaua trebuie sa aiba o aderenta buna, iar pelicula creata in urma aplicarii sa permita peretilor sa respire. Si desigur, alegerea culorilor este importanta pentru un efect vizual placut, asa ca este recomandat sa apelati la sfatul unui specialist in cazul in care nu aveti cunostinte sau inclinatii in acest domeniu.

Vopsea lavabila interior Sikkens si Levis

Color Magic este o companie ce importa si distribuie vopseluri si lacuri profesionale fabricate de marci prestigioase, printre care si Sikkens si Levis. Mai exact, puteti alege dintre urmatoarele produse:

Sikkens Alphacryl Plafond – Aceasta vopsea lavabila este recomandata pentru finisarea lucrarilor din beton, gipscarton , rigips sau ciment si are o aderenta ridicata, dar si un timp de uscare redus. Odata aplicata, aceasta formeaza o pelicula neteda si rezistenta.

Sikkens Alpha Metallic Wall Paint – Acest tip de vopsea lavabila metalica este conceputa pe baza de apa si se utilizeaza in procesele de tencuiala sau slefuire. Se aplica usor si se usuca foarte repede, ceea ce va ajuta sa economisiti timp.

Sikkens Alphatex Primer SF White – Acest produs este un grund fara continut de rasini alchidice, special conceput pentru a intari si proteja suprafetele poroase, dar si pentru a curata diverse pete de pe tavan sau pereti.

Sikkens Alpha Verona – Acest grund ofera suprafetelor un aspect autentic si cat mai natural datorita componentelor de inalta calitate, avand efect decorativ pentru peretii interiori.

Levis Muur Latex – Aceasta vopsea pe baza de latex se poate aplica pe cment, beton, rigips, tencuiala, tapet si alte suprafete deja vopsite. Produsul decoreaza si protejeaza, avand o putere mare de acoperire si culori stabile.

Color Magic – Pasiune pentru culori si finisaje de exceptie

Fie ca va pregatiti sa renovati locuinta, fie ca sunteti pe punctul de a oferi personalitatea viitoarei dumneavoastra locuinta, compania Color Magic va asteapta cu toate produsele necesare pentru finisarea suprafetelor interioare. Puteti comanda orice tip de vopsea lavabila pentru interior, dar mai ales puteti alege dintr-o gama variata de culori vii.

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul companiei www.colormagic.ro.

CONTACT

BUCURESTI

Tel: 004 0724.336.280

E-mail: office@colormagic.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →