ColorMagic.ro – Produse de chit si lac pentru lemn – Calitate premium la preturi mici

Publicat pe 5 Mai 2017
Atunci cand ne dorim sa reamenajam o locuinta, fie ca vorbim despre spatiile interioare sau exterioare, aceste spatii au in constructia lor si piese din lemn care necesita o ingrijire atenta si deosebita.

 Pentru a pastra aceste suprafete protejate de factorii externi, expertii in domeniul vopsitoriei recomanda folosirea unui lac pentru lemn care sa protejeze suprafata si sa ii mentina stralucirea pe o durata cat mai lunga de timp.

Astfel, prin folosirea unor produse adecvate de intretinere a lemnului ii putem asigura longevitatea si aspectul placut. Bineinteles, este foarte important ca produsul ales sa se potriveasca cu suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat. Exista mai multe criterii si caracteristici pe care acest produs trebuie sa le indeplineasca.

Pentru a veni in ajutorul tau, echipa Color Magic te va asista pe tot parcursul lucrarii, incepand de la consiliere, pana la punerea la dispozitie o varietate de produse profesionale.

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata vopselurilor din Romania, compania Color Magic iti ofera garantia calitatii produselor pe baza de vopseluri si lacuri premium de la producatori de renume.

Brandurile cu care colaboreaza Color Magic sunt: Sikkens, Levis si Trimetal. Acestea sunt companii de prestigiu, recunoscute la nivel international, cu produse de un standard calitativ inalt care vor satisface chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Produsele de la Color Magic sporesc naturaletea suprafetelor din lemn

Lemnul este un bun material clasic si in acelasi timp adaptabil la spatiul in care este folosit, oferind multiple posibilitati pentru decorarea si mobilarea locuintei. Pentru a-si pastra proprietatile naturale si a fi protejate eficient impotriva factorilor externi distructivi, fara sa-si pierda calitatea intrinseca si aspectul estetic, orice structura sau suprafata din lemn are nevoie sa fie intretinuta cu lac pentru lemn.

Acest produs mentine, curata si asigura longevitatea lemnului, dar se utilizeaza si la fabricarea mobilei sau in cazul instalarii parchetului in orice tip de incapere.

Echipa Color Magic furnizeaza produse de lac pentru lemn din gama Sikkens, iar principalele caracteristici ale acestora sunt:

Rezistenta la uzura;

Mirosul – In interior sunt recomandate lacurile fara miros (pe baza de apa), iar pentru exterior, mirosurile degajate provin de la rasinile alchidice;

Rezistenta la radiatiile UV;

Produsele pentru finisarea lemnului furnizate de Color Magic au urmatoarele avantaje:

Confera suprafetelor din lemn un aspect natural si sporesc naturaletea suprafetelor din lemn;

Au capacitatea sa protejeze caracteristicile intrinseci ale lemnului, indiferent daca avem de intretinut suprafete destinate uzului interior sau exterior;

Pastreaza capacitatea naturala a lemnului “de a respira”, ceea ce inseamna ca determina rezistenta suprafetelor din lemn impotriva umezelii.

Cum putem intra in contact cu echipa magazinului online Color Magic?

Prin accesarea website-ului oficial: www.colormagic.ro ;

Echipa Color Magic sta la dispozitia clientilor din Bucuresti, dar si a celor din Brasov. Showroom-ul Color Magic deschis in judetul Ilfov se afla la adresa: strada Cartierului nr. 16, in localitatea Chitila ;

Echipa Color Magic poate fi contactata la adresa de e-mail office@colormagic.ro sau la numarul de telefon 0724.336.280 ;

Pentru sediul din Brasov, adresa de e-mail este brasov@colormagic.ro, iar numarul de telefon este 0734.736.842 ;

Adresa showroom-ului din Brasov este: Str. Fdt. Harmanului nr. 2, complex Duplex 2, judetul Brasov.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →