ColorMagic.ro – vopsea lavabila pentru proiecte profesioniste

Publicat pe 18 Iulie 2017
Exista o mie de motive pentru care simti nevoia sa faci o schimbare in viata ta. Este un fapt bine cunoscut ca locul unde ne desfasuram activitatea profesionala sau unde locuim ne influenteaza starea de spirit.

Vrei sa vinzi un spatiu si ai nevoie de o vopsea lavabila profesionala care sa merite investitia sau pur si simplu ai trecut printr-o perioada dificila si simti nevoia sa te apuci de un proiect personal, mai ales ca ai pus ochii de ceva vreme pe acea nuanta lime dar niciodata nu ai avut motivatia necesara pentru a face schimbarea. Indiferent de motiv, intotdeauna e loc de imbunatatiri, mai ales daca sunt necesare. In cazul in care v-ati hotarat, trebuie sa stiti pentru inceput ca exista mai multe tipuri de vopsea lavabila.

Vopsea lavabila pe baza de apa vs vopsea lavabila pe baza de latex

Poate ca va intrebati care este diferenta dintre o vopsea lavabila pe baza de apa si una pe baza de latex.

In primul rand, vopselele pe baza de apa sunt ideale pentru acoperirea suprafetelor noi sau folosite pentru reparare si nivelare a defectelor unei suprafete, in urma unui proces adecvat de finisare.

Trebuie sa aveti in vedere ca pentru a curata petele de nicotina de pe pereti sau tavan sau pentru a intari si proteja suprafetele poroase veti avea nevoie de un grund care sa poata fi aplicat astfel incat peretii sa fie finisati cu materiale diluabile care sa contina rasini alchidice.

Va recomandam grundul Sikkens Alphatex Primer SF White, distribuit de compania romaneasca Color Magic. Calitatea produsului este garantata de experienta de peste 200 de ani a companiei Sikkens in realizarea de vopseluri si produse de acoperire pentru toate tipurile de suprafete.

In al doilea rand, vopselele pe baza de latex sunt preferate de majoritatea oamenilor datorita capacitatii rapide de uscare, a gradului ridicat de acoperire si a rezistentei la decolorare. Faptul ca nu se ingalbeneste reprezinta un mare avantaj daca va doriti o vopsea care sa isi pastreze proprietatile timp indelungat.

Produsele Levis - Muur / Latex sunt alegerea potrivita pentru suprafete de interior sau exterior

Pelicula de vopsea creata in urma aplicarii lasa peretele sa „respire” iar culorile sunt durabile.

Indiferent de tipul de vopsea lavabila pe care il veti alege, mai intai trebuie sa va hotarati cu privire la ce aveti nevoie de la acel produs. Doriti sa reparati si sa nivelati defectele unei suprafete sau aveti nevoie de o vopsea care sa se usuce repede si sa reziste timp indelungat? Partea buna este faptul ca ambele tipuri de vopsea se usuca repede si pot fi utilizate pentru renovari.

Color Magic este printre primele companii romanesti care importa si distribuie vopseluri si lacuri ale unor marci binecunoscute, precum Sikkens, Trimetal sau Levis.

Sikkens, compania olandeza cu peste 200 de ani de experienta in producerea de vopseluri pentru toate tipurile de suprafete, alaturi de Levis, lider pe piata din Belgia in domeniul vopselurilor decorative, sunt doar cateva dintre marcile de seama pe care Color Magic le distribuie in Romania.

Pentru detalii cu privire la intreaga gama de produse a companiei Color Magic, accesati website-ul www.colormagic.ro  

Telefon: 0722 650 145 sau 0724 336 280 / 0734 736 842 sau  0268 335 167

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →