Colosseum Tournament TITANS - Gala de senzatie, cu main event istoric

Publicat pe 19 Iunie 2018
Circuitul profesionist de kickboxing şi MMA, Colosseum Tournament, continua cu organizarea celor mai spectaculoase evenimente si gale din domeniu. Pe 24 mai 2018, Sala Polivalenta din Bucuresti a gazduit Colosseum Tournament VII – TITANS, o gala de senzatie in care s-au confruntat nume mari ale sporturilor de contact.

Cristiana Mongol Stancu – Noua senzatie a Kick Boxingului Mondial!

Au fost meciuri reusite si spectaculoase, cu un nivel tehnic ridicat, care s-au incheiat cu un main event de exceptie. Titrata sportiva, Cristiana Mongol Stancu, care detine in palmares veritabile titluri europene si mondiale in 8 discipline martiale si 250 de meciuri disputate, a fost prima romanca din istorie, care s-a luptat pentru doua centuri internationale.         

Gabriel Georgescu, promotorul Colosseum Tournament, avea sa declare: „Sunt mandru de acest eveniment. Colosseum Tournament VII a fost o treapta importanta pentru promotia noastra cu un main event de istorie oferit de Cristiana Mongol Stancu.” Intr-adevar, organizatorii turneului au oferit un eveniment inedit pentru tara noastra. Cristiana Mongol Stancu s-a luptat in ring cu olandeza Marleen Okx, o sportiva de clasa A, campioana mondiala pro, eleva renumitului Ernesto Hoost, pe care a reusit sa o invinga prin KO in a doua repriza, devenind astfel detinatoarea titlului balcanic W.M.F si continental E.M.C. Colosseum Tournament.

Cristiana Mongol Stancu – Noua senzatie a Kick Boxingului Mondial!

De asemenea antrenorul Cristianaei, domnul Stelu Felix (Club Dacia Martial Arts) ne-a declarat: „ Este o bucurie sa antrenezi un asemenea sportiv de clasa. Un bagaj tehnic foarte bogat, o mentalitate de invingator si un mental dublat de un spirit pe masura realizarilor sportive. Pe langa toate acestea este o reala placere sa fii in preajma unui om cu inclinatii spirituale si artistice. S-a legat o frumoasa relatie de prietenie si respect. Despre trairile avute la acest meci...wow!!! Intense si pline de recunostinta fata de Dumnezeu, o mare victorie!!!”

Romania triumfatoare – sportivi cu dorinta de victorie

A fost un meci de clasa A, pentru care Cristiana s-a pregatit si s-a antrenat luni intregi. „M-am pregatit foarte bine, stiam ca de rezultatul acestui meci depind foarte multe lucruri. In momentul de fata, sunt intr-un proces de pregatire si abordare a luptei de cel mai inalt nivel. Ii multumesc promotorului Gabriel Georgescu pentru crearea unei platforme sanatoase de lupta si pentru increderea si munca pe care o acorda visului nostrum, cat si antrenorului Stelu Felix pentru munca depusa si dedicarea sa”, a precizat campioana noastra. La doar 26 de ani, Cristiana a reusit sa se impuna in lumea K1, iar dupa 14 ani de sport de performanta, este cea mai titrata sportiva de arte martiale, dar si o pictorita remarcabila si de succes. Este campioana in 8 stiluri de arte martiale diferite, plus medalii in cadrul unor federatii olimpice: AIBA si FILA, iar din 2015 are statut de luptator profesionist si a devenit un simbol al sportului romanesc feminin. 

O dovada in plus fiind “asaltul” publicului dupa spectaculoasa sa victorie ce a ţinut mai bine de o ora jumatate dar si titlul de Bucharest Best PRO Fighter- acordat de catre domnul Stefan Sandulache, directorul DSTMB.       

Colloseum Tournament – Titans a fost un festival de knock-out-uri si pentru alti luptatori. Sebastian Cozminca si-a doborat adversarul si isi continua ascensiunea in galele Colosseum. Asteptam cu interes urmatoarele evenimente.

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →