Comenzi.ro - tot ce îți dorești pentru tine și business-ul tău, într-un singur loc

Publicat pe 26 Aprilie 2021
Comenzi.ro este un eshop destinat tuturor nevoilor unui client, atât pentru uz personal, cât și pentru familie, casă sau afacere. Sosirea primăverii aduce cu ea însuflețirea naturii, frumusețe fără cuvinte, căldură și miresmele florilor acaparează atmosfera. Însă, cu toate acestea, vin implicit praful și polenul. Aerisirea camerelor aduce cu sine toți acești alergeni în interior, pe lângă noxele mașinilor. Pentru a menține sănătatea ta și a angajaților în condiții optime, ai nevoie de purificatoare de aer, iar pe comenzi.ro regăsești o varietate dintre care poți alege.

De ce este benefic un purificator în spațiul angajaților

Un purificator de aer precum Salin Plus aduce numeroase beneficii într-un spațiu de muncă. Este ideal într-o încăpere spațioasă de birouri. Acesta dispune de plăci saline provenite din Slănic Prahova. Obții efecte terapeutice ca în timpul petrecut într-o salină. Ventilatorul și blocul filtrant de sare eliberează în mod constant aerosoli de clorură de sodiu, modificând ionii din aer.

Acesta tratează un volum de aer de până la 150 mc. Purificatorul de pe COMENZI.RO ajută la reținerea prafului, îmbunătățește calitatea oxigenului din încăpere și elimină mirosurile neplăcute. Ambientul interior se schimbă, iar aerul respirabil este îmbunătățit și curat. Având în vedere că este sezonul între temperaturi extreme, acum este mediul propice pentru bacterii și virusuri. Virozele respiratorii și răcelile sunt la ordinea zilei, de aceea un purificator de aer în spațiul de birouri ajută la prevenirea și tratarea infecțiilor respiratorii. Este extrem de util în cazul rinitelor, sinuzitelor, laringitelor și un bun desensibilizator pentru cei ce suferă de alergii. Salin Plus aduce beneficii și în cazul astmului bronșic, recuperări în TBC, bronșite astmatiforme și altele. Aduce îmbunătățiri atât căilor respiratorii superioare, cât și inferioare.

Un personal sănătos, fără migrene, va aduce implicit productivitate și profit afacerii tale. Un aer purificat, proaspăt are și alte avantaje asupra echilibrului organismului, nu numai în cazul afecțiunilor respiratorii. Durerile de cap dispar, ajută la fortificarea imunității, oferă chiar și confort psihic. Salin Plus deține chiar și două distincții internaționale, medalia de aur la Salonul Mondial EUREKA 2002 și medalia de argint la Salonul Internațional al Invențiilor, Geneva 2002. Acest aparat este certificat de Ministerul Sănătății și al Familiei. Când investești în sănătatea personalului tău, investești în tine.

Intră în cadrul site-ului oficial www.comenzi.ro pentru a face un prim pas spre îmbunătățirea sănătății organismului tuturor angajaților. Contact: 031 0050198

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!