Comenzi.ro - un univers al produselor esențiale ție și casei tale

Publicat pe 24 Februarie 2021
Sănătatea noastră este zilnic influențată atât de factorii de mediu, cât și de alimentație, factori genetici, vârstă și vicii dăunătoare precum fumatul. Menținerea echilibrului organismului este important, de aceea comenzi.ro pune la dispoziție produse pentru a-ți menține corpul într-o formă maximă sau chiar aparate cu care să verifici în ce stare te afli.

Tensiometrele și glucometrele - nelipsite din casa oricărei persoane

I se poate întâmpla oricui să aibă o cădere de tensiune, să i se facă rău fără niciun motiv, de aceea este important să aveți un tensiometru la îndemână. Comenzi.ro comercializează tensiometre AND Medical și Omron originale, de o calitate superioară, care sunt de altfel și certificate medical.

Sunt proiectate pentru a măsura tensiunea sistolică și distolică, precum și pulsul prin utilizarea manșonului special la braț. Este ideal de folosit la domiciliu, la apăsarea unui singur buton. Dispune de indicator de clasificare a tensiunii arteriale agreat de Organizația Mondială a Sănătății, citirea valorilor și fiind clară și ușoară de înțeles pentru oricine. Un alt aparat medical indispensabil este glucometrul.

Verificarea nivelului de zahăr din sânge a salvat numeroase vieți, în special a celor care suferă de diabet zaharat. Acesta vă ajută să aflați dacă trebuie să luați mai multe medicamente, dacă trebuie să mâncați ceva, sau dacă trebuie să vă administrați o doză de insulină.

Glucometrul OnCall Sure vă ajuta să obțineți rezultate rapide și precise în doar 5 secunde, are o capacitate de memorare de până la 1000 de rezultate, necesită o cantitate mică de sânge și are un domeniu larg de măsurare între 10-600mg/dL, precum și o garanție de 2 ani.

Pe lângă aceste aparate mai regăsiți în cadrul site-ului COMENZI.RO, alte produse pentru sănătate și frumusețe și chiar și produse pentru casă. Purificatoarele de aer sunt esențiale pentru a respira un oxigen proaspăt, filtrat. Sănătatea este cea mai importantă, mai ales în aceasta perioadă rece. Pe lângă COVID, nu trebuie să uităm totuși și de ceilalți viruși existenți. Purificatoarele contribuie la îmbunătățirea calității aerului, reținerea prafului și eliminarea mirosurilor neplăcute și sunt un prim pas în obținerea unui ambient interior cât mai plăcut și menținerea sănătății în condiții optime.

Pentru comenzi sunați la 0310050198, de luni până vineri între orele 09-17.

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!