Compania Analko Aluminium poate face diferenta

Publicat pe 17 Mai 2018
In urma cu peste 40 de ani, apare compania Analko, avand ca principal scop protejarea suprafetelor metalice, mai exact s-a pus accentul pe anodizare.

In urma cu peste 40 de ani, apare compania Analko, avand ca principal scop protejarea suprafetelor metalice, mai exact s-a pus accentul pe anodizare. Alegerea fondatorului de a adauga si alte activitati, precum cea de vopsirea in camp electrostatic, si mai tarziu, sublicromia, confectii metalice si productia unor usi metalice, usi de garaj, rulouri exterioare, bariere sau plase anti-insecte a fost o alegere potrivita si a dus catre o expansiune continua. 

Sediul companiei din zona Acharnes, Attiki, din Grecia a aparut in anul 1992 si din acel moment a inceput evolutia acesteia, datorita unor principii care au stat la temelie si care au avut scopul de a ajuta la dezvoltarea continua si durabila.

Conducerea companiei a ajuns la concluzia ca cea mai buna varianta de dezvoltare este ca in permanenta sa se investeasca in oameni, in angajati, prin oferirea tuturor resurselor necesare pentru a valorifica la maxim potentialul uman. Insa, in acelasi timp, s-a incercat o imbunatatire a performantelor, precum si implementarea, certificarea si mentinerea sistemului de management.

In anul 2004 a avut loc deschiderea intr-un sediu propriu, pe o suprafata de 15000 mp, a Analko Aluminium Bucuresti, care a insemnat accentuarea strategiei de dezvoltare si orientare externa a viziunii companiei.

Cele aproape 80 de tone de productie controlata pe zi, se datoreaza nivelului inalt de calificare a personalului, dar si echipamentelor tehnologice ultramoderne, in care se investeste constant, dar si materiilor prime achizitionate de la cele mai de seama firme existente pe piata mondiala.

La Bucuresti,in anul 2013, a continuat expansiunea prin crearea unei sectii de confectii metalice si fasonare a tablei, care reuseste cu succes sa acopere o mare parte din piata romaneasca si europeana, iar in anul 2014 s-a finalizat o linie automata de vopsire in camp electrostatic a diverselor articole si piese industriale, ce necesita anumite conditii speciale.

In ceea ce priveste vopsirea suprafetelor metalice, Analko Aluminium pune la dispozitie 10 linii de productie de ultima generatie, dar si doua unitati de vopsire in camp electrostatic, pentru a raspunde celor mai diverse si exigente cerinte existente pe piata in aceste momente. De asemenea, Analko poate fi considerata cea mai mare vopsitorie in camp electrostatic din Romania, fiind si una dintre cele mai mari existente in Europa.

Printe cele mai importante servicii pe care ni le ofera compania Analko, trebuie specificate:

- Anodizarea este acea metoda de producere a unor produse calitative si estetice, care pot fi vopsite dupa ce trec prin diverse tratamente mecanice, alese in functie de preferintele clientului.

- Sublicromia este modul in care i se ofera aluminiului prin vopsire acea nuanta de lemn, dar si de marmura sau granit, in asa fel incat rezultatul obtinut sa atinga cei mai inalti parametri de siguranta si sa aiba o durata de viata nelimitata.

- Prelucrarea si fasonarea metalelor , prin taierea, perforarea si indoirea foilor de aluminiu, a tablei galvanizate si a inox-ului, in functie de cerintele si proiectele clientilor. Insa, in caz de nevoie, se ofera asistenta tehnica , pentru a reusi gasirea de solutii care sa fie in avantajul clientilor si ca corespunda din toate punctele de vedere necesitatilor acestora.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →