Compania de construcții ADRILEX a devenit un nume de referință pe piața de profil din Oltenia

Publicat pe 4 Decembrie 2020
Compania de construcții și materiale de construcții ADRILEX s-a remarcat în ultimii ani pe piața de profil din Oltenia, prin seriozitatea, promptitudinea și expertiza firmei, ce cuprinde o gamă largă de servicii, care acoperă întregul proces din industria construcțiilor.

Adrilex activează pe piaţa materialelor de construcţii şi a construcţiilor industriale şi civile din anul 2005 și își propune să devină lider pe piața regională a producției de beton și a materialelor de balastieră.

Compania pune la dispoziţia clienţilor săi producţia de clase de betoane în staţiile proprii, dotate cu ultimele tehnologii, îndeplinind toate standardele de calitate în domeniu, pompare beton, producţia de armături, oţel beton fasonat, producţia agregatelor minerale de balastieră: nisip pietriş, balast, sorturi, piatră concasată, dar și vânzarea directă din depozitele proprii a materialelor de construcții.

“Serviciile noastre acoperă toate sectoarele din industria construcțiilor, garantând realizarea proiectelor în condiții de siguranță și ultimă tehnologie, adăugând astfel valoare pentru clienții noștri. Reunim oameni, materiale și mașini la locul și momentul potrivit, pentru a realiza chiar și cele mai complexe proiecte – la timp, de cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț. Compania Adrilex este într-o continuă dezvoltare şi extindere pe piața din regiune, pentru a putea satisface cât mai mulţi clienţi, pe o arie cât mai mare. Calitatea, promptitudinea şi seriozitatea sunt calităţile principale pe care le-am deprins de-a lungul anilor”, a declarat Alex Tudose, manager general ADRILEX.

ADRILEX realizează pavaje și borduri exterioare din beton, rigolă carosabilă, borduri, bolțari și dispune de o gamă largă de produse și materiale pentru construcții, comercializate prin depozitele și magazinele proprii la cel mai bun raport calitate-preț.

Compania dispune de trei stații de betoane, complet automatizate și ecologice. Cea mai mare dintre acestea se află în localitatea doljeană Dăbuleni, iar cea mai recent deschisă, la Malu Mare, în apropiere de Craiova.

Mai multe detalii despre companie găsiți pe www.adrilexconstruct.ro Orice solicitare poate fi trimisă la adresa: office@adrilexconstruct.ro sau la telefon: 0726 851 853 / 0799 010 010.  

Domenii: Constructii

SC EVOBRAND SRL

Prima agenție de comunicare și publicitate full-service din Craiova și Oltenia, care contribuie cel mai mult la creșterea afacerilor clienților săi, consolidând dezvoltarea pe termen lung a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!