Compania EURO TEHNO, aliatul de care ai nevoie pentru a fi in pas cu cerintele pietei!

Publicat pe 18 Aprilie 2019
Adaptarea la cerintele momentului si ale pietei este secretul care face diferenta intre o firma de succes si una aflata pe marginea prapastiei. Intr-o perioada agitata, plina de schimbari legislative controversate, cel mai important este sa ai un aliat care sa te ajute sa iti duci la bun final activitatile.

Compania EURO TEHNO este un proiect ambitios de care fabricile din Romania au mare nevoie. Compania este de 5 ani pe piata din Romania, avand in prezent o echipa formata din 4 oameni bine pregatiti in domeniul in care lucreaza.

In contextul in care se doreste la nivel european o mai buna gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, posibilitatea de a avea la indemana adezivi industriali si utilaje profesionale pentru ambalare adaptate la cerintele pietei va fi un real ajutor.

Noile schimbari vizeaza o categorie larga de comercianti – de la industria alimentara pana la cei care vand haine si pantofi. Pe scurt, toti cei care isi ambaleaza produsele pentru livrare in cutii de carton facute automat vor avea nevoie de un aliat pentru a fi in pas cu cerintele pietei si pentru a evita sanctiunile anuntate de autoritati

Aici intervine compania EURO TEHNO, importatorul unic in Romania si in Republica Moldova al utilajelor si sistemelor de ambalat SACMI PACKAGING SPA, producator din Italia cu renume international care activeaza in domeniul utilajelor automate pentru producerea diferitelor modele de cutii din carton, si al al producatorului de adezivi/araceti industriali pentru hartie/carton/ambalaje GIANCOL SPA.

Firma SACMI PACKAGING este specializata  in producerea de utilaje si sisteme automatizate end-of-line pentru  ambalare si paletizare a ambalajelor flexibile, de instalatii  pentru umplere si lider international in productia de tavite de carton in industrie, dar si a domeniului legumelor/fructelor de aproximativ 40 de ani. Firma este membra a grupului international SACMI, lider mondial in producerea de utilaje si masini pentru domeniile: ambalare, imbuteliere, ceramica, procesare alimentara si plastic. La baza acestora stau tehnologii inovative si o cercetare continua la un standard ridicat de calitate.

In ceea ce priveste gama de utilaje si masini disponibile pentru ambalare, imbuteliere, ceramica, procesare alimentara, firma pune la dispozitie urmatoarele tipuri:

            ▪ utilaje pentru producerea diferitelor cutii de carton;

            ▪ utilaje paletizatoare si depaletizatoare automate;

            ▪ sisteme de ambalat in stil american CARTON PACKERS;

            ▪ roboti si sisteme de manipulare;

            ▪ sisteme de alimentare cu linie de ambalare;

            ▪ sisteme de control al calitatii.

GIANCOL spa, producator italian inca din anul 1965 de adezivi industriali pentru cartotecnica si legatorie, demonstreaza ca are o experienta vasta in acest domeniu. Compania ofera o gama diversificata de produse de araceti si adezivi, dupa cum urmeaza:

    • araceti pe baza de acetat de polivilina, pe baza de amido-dextrina(masini de lipit);

    • araceti pe baza sintetica in dispersie si hot melt pentru lipirile de interior si a cartilor simple (saci de mari dimensiuni);

    • araceti pe baza sintetica de naturale pentru lipirea partilor de jos, longitudinale si thermowelding (sacose si saci de cumparaturi);

    • araceti pentru legatorie pe baza apoasa pentru carton, hartie, pentr coperti (carti);

    • araceti pe baza sintetica in dispersie, dar si hot melt pentru masini cu diverse viteze de distributie (case maker);

    • araceti pentru tuburi spiralati pe baza de dextrina, acetat polivilini si alcool polivilinic.

Echipa EURO TEHNO propune solutii personalizate in functie de exigentele clientului si este deschisa in ceea ce priveste reducerea si eficientizarea costurile de productie.

Pentru a afla mai multe detalii despre noi si partenerii nostri, accesati site-urile urmatoare: www.euro-tehno.ro, www.sacmipackaging.it si www.giancol.it.

Ai o intrebare legata de produsele noastre? Doresti o oferta personalizata? Contacteaza-ne la urmatorele:

Telefon: 0747.680.837

Email: office@euro-tehno.ro


Afmag & Service SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!