Compania Unican produce mobila de calitate ideala pentru camere de tineret

Publicat pe 30 August 2016
Uneori, atunci cand vine vorba despre amenajarea camerei unui copil sau a unui adolescent, lucrurile pot fi destul de complicate pentru parinti. Sunt frecvente cazurile in care cei mici au propriile idei si cerinte despre ceea ce isi doresc, fiind influentati de lucrurile pe care le vad la televizor, in desenele animate sau in reclame. Ce inseamna asta? Parintii trebuie sa gaseasca variantele de mobila tineret care sa indeplineasca dorintele copiilor, pe de-o parte, si care sa se potriveasca si cu nevoile acestora, de cealalta parte.

In acest sens, Unican vine in sprijinul persoanelor aflate in cautare de mobila pentru camere tineret, oferind solutii practice, de calitate, la preturi avantajoase. Datorita experientei de 18 ani in domeniul productiei de mobilier, compania pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a achizitiona mobila tineret la comanda, realizata in functie de personalitatea copiilor, dar si de cerintele specificate de parinti.

Expertii Unican produc mobila pentru camere tineret moderna, cu un design inovator, potrivita atat pentru adeptii stilului modern, cat si pentru cei care prefera mobilierul clasic, cu linii simple. Camera tineret mobilata cu produse realizate de Unican poate include un sifonier incapator, cu numeroase spatii de depozitare, pat cu sertare ascunse, birou foarte practic, precum si noptiere deosebite.

Intrucat isi doreste sa le ofere clientilor cele mai bune servicii, Unican pune la dispozitie mobila tineret fabricata cu ajutorul unor utilaje computerizate, din materiale de calitate provenite de la producatori de succes precum Egger, Kaindle, Rehau, Global Design sau Fundermax. De asemenea, compania foloseste instrumente premium, feroneria Blum si accesoriile de la Hafele ori Hettich fiind doar cateva dintre ele.

Mai multe informatii despre mobila tineret realizata de Unican si despre modelele oferite gasiti pe site-ul oficial al companiei.

Domenii: Afaceri, Imobiliare

DIGITAL WORKFORCE SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →