Companie din Dubai prezentă în Financial Times Global 500 recrutează români

Publicat pe 21 Aprilie 2016
TJOBS recrutează pentru EMAAR, una din cele mai tari 500 companii din lume, dezvoltatorul Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume

Având în vedere numărul mare de candidați de care are nevoie compania, TJOBS recrutează prin rețeaua sa de agenții de recrutare.

Joburile pentru Dubai, Hotel de 5 stele, sunt pe Hotel-Restaurant, domeniu ce cuprinde ofertele de muncă:

  • Front office precum: hostess, bellboy, ușier

  • Club Lounge: chelneri / chelnerițe
  • Spa și Recreere: recepționeri, terapeuți și ajutor pe SPA, coordonator club copii, salvamar piscină și trainer personal
  • Restaurant și Bar: chelneri / chelnerițe, hostess, barmani, supervizor restaurant
  • Bucătărie: de la ajutor de bucătar la Chef de Partie

Pe lângă pachetul salarial și bacșisurile cuvenite, cazarea oferită este la standarde înalte. Cireașa de pe tort o aduce priveliștea cu care fiecare angajat va trebui să se obișnuiască, și anume, cea mai mare fântână arteziană din lume, Dubai Fountain.

Cei interesați, pot aplica la job aici.

Tendințe Hotel-Turism

Tot în trend în aceeași perioadă sunt alte 5.000 de joburi pe TJOBS pe Hotel - Turism pe Vase de croazieră, în Grecia, Anglia, Cipru, Grecia, Marea Britanie, Germania și Franța.

Cele mai ofertante joburi

Ofertele de muncă au salarizări începând de la 800 Euro/lună plus beneficii (precum cazare, masă sau transport) și pot ajunge la 3.150 Euro pentru ospătari sau 3.600 Euro pentru bucătari, în funcție de experiență.

Platforma TJOBS face parte din grupul Tjobs Holding BV din Olanda.


TjobsRecruit SRL

TJOBS este o platforma de recrutare internationala cu o retea de 1.250 de agentii de recrutare si peste 300.000 candidati. TJOBS este parte din grupul Tjobs Holding BV din Olanda.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!