Competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca, parte din responsabilitatea socială a companiei

Publicat pe 17 Aprilie 2019
În ziua de 1 Mai, în localitatea vâlceană Măciuca, se va desfășura cea de-a VIII-a ediție a competiției de ciclism Bike Fest Damila Măciuca. Competiția organizată de Damila în parteneriat cu Fundația Dumitru Drăghicescu este înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Ciclism.

La această ediție se vor desfășura 2 curse: cursa MTB - 65 km, cu start din Drăgășani la ora 10:00 și cursa de șosea – 35 km, cu start din comuna Măciuca la ora 10:30. Ambele curse vor avea punctul de sosire în comuna Măciuca, localitatea unde societatea Damila își are sediul social. 

 “Competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, reducerea inegalităților sociale dintre mediul rural și mediul urban, precum și punerea în valoare a farmecului podgoriilor Drăgășani și a zonelor rurale adiacente Drăgășaniului. De aceea, participarea la această competiție nu implică nicio taxă de participare, ci numai entuziasm și bună dispoziție” a declarat Daniel Remus Nițu - director general Damila.

Organizatorii așteaptă participarea a peste 250 de iubitori de ciclism, de toate vârstele, profesioniști și amatori, din județele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeș, Ilfov, Prahova și nu numai.

Înscrierile se pot face pe site-ul damila.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Primii trei clasați la categoria OPEN vor primi premii în bani și în produse destinate cicliștilor, iar câștigătorii curselor pe categorii de vârste și sex vor primi premii speciale, oferite de organizatorii și sponsorii ediției.

„Avem în cadrul companiei Damila angajați care se înscriu la cursele din cadrul Bike Fest și avem angajați care revin ca voluntari de la o ediție la alta și participă activ la organizarea acestei competiții. În mare parte succesul în creștere al Bike Fest Damila Măciuca li se datorează și le mulțumim și pe această cale pentru generozitatea și implicarea de care dau dovadă. Aceștia își doresc să fie o sursă de inspirație pentru comunitatea în care trăiesc și muncesc, și, credem noi, reușesc cu succes.”, a declarat Olivia Dobra - manager HR Damila

__________________________________

Pentru înscrieri la competiția de ciclism contactați-ne la tel. 0724 06 02 01 sau vizitați site-ul damila.ro și pagina de facebook a evenimentului.

Domenii: Afaceri, Media, Lifestyle

S.C. Damila S.R.L.

Damila a fost fondată în anul 1992 și își are rădăcinile în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, ocupă un loc important pe piața...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →