Comunitatea tehnică a proprietarilor de site-uri și a specialiștilor în găzduire

Publicat pe 5 Februarie 2018
S-a lansat prima comunitate tehnică online din România dedicată proprietarilor de site-uri și specialiștilor în găzduire, Tech Guy. Obiectivul platformei este de a ajuta mediul digital din România să se dezvolte facil și rapid. Comunitatea Tech Guy reunește proprietari de site-uri, programatori și specialiști systems care dezbat subiecte de site-uri și găzduire și adresează întrebările celor implicați în domeniu.

Una din principalele provocări cu care se confruntă un business online nou este partea de administrare și mentenanță a site-ului și a soluției de găzduire folosite. Fie că apar erori sau sunt în plan funcționalități noi, de multe ori lucrurile înaintează încet, din lipsa know how-ului necesar pentru a adresa situațiile de pe site. Situații de tipul configurarea contului de cPanel, adăugarea de zone DNS noi, configurarea căsuțelor de email sau setarea de reguli de redirect în htaccess îi pot pune în dificultatea pe properitarii de site-uri care nu s-au mai lovit de astfel de cazuri.

Internetul însuși este desinația preferată pentru informații despre cum să gestionezi site-ul și contul tău de găzduire, dar găsirea unei soluții testate și verificarea credibilității sursei îți poate consuma mult timp. Atunci când ai nevoie de ajutor cu site-ul sau cu contul de găzduire, caută răspunsul sau lansează o întrebare direct la sursă, pe Tech Guy – prima comunitate online din România specializată în probleme de hosting și site-uri.

Tech Guy este o platformă online gratuită care reunește proprietari de site-uri, programatori și specialiști systems care dezbat subiecte de site-uri și găzduire și adresează întrebările celor implicați în domeniu.

Comunitatea a fost lansată anul acesta și își propune să devină un spațiu relevant pentru cei care activează în online și au o abordare DIY în administrarea și optimizarea site-urilor proprii. Tematici și probleme legate de securitatea site-urilor, de cPanel, de configurare email sau de domenii sunt dezbătute liber de cei care au experiență și de cei care abia au pornit în demersul digital. Indiferent de infrastructura de pe care se încarcă site-ul sau de furnizorul folosit, Tech Guy îi întâmpină pe toți cei înteresați cu răspunsuri utile, instrucțiuni și tutoriale în limba română.

Spre deosebire de alte surse online cu informații din aceeași categorie, pe Tech Guy ai garanția că vei găsi o soluție testată. Pentru că membrii comunității sunt specialiști tehnici, systems și developeri, iar răspunsurile și sfaturile oferite de ei vin din experiența profesională directă. În plus, toate discuțiile sunt filtrate și validate de admini, pentru a nu exista riscul ca utilizatorii să dea peste soluții contradictorii sau răspunsuri neclare. Mai mult, spre desosebire de alte comunități online din țară sau de peste granițe, pe Tech Guy focusul are prioritate. Toate tematicile abordate pe platformă sunt din categoria site-uri și hosting – fără timp consumat utilizatorului cu mesaje care nu sunt de interes, reclame sau spam, prezente uneori în aceste comunități.

Probleme cu găzduirea sau cu site-ul? Întreabă-l pe Tech Guy.

Domenii: IT, Antreprenoriat

Easyhost SRL

Easyhost a fost fondată în 2006 ca parte a Hostway Corporation și a devenit în scurt timp liderul pieței locale de hosting și găzduire web. Easyhost activează la nivel internațional, având birouri...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!