CONACUL MOGOȘOAIA. Zidit pentru generații.

Publicat pe 16 Martie 2024
Mai mult decât o reședință, o declarație de succes, exclusivism și rafinament.

Nu ratați oportunitatea unică de a deţine o operă de artă arhitecturală, o fuziune perfectă între eleganţa clasică şi confortul modern, la doar câţiva kilometri de efervescentul Bucureşti şi la o aruncătură de băţ de istoricul Palat Mogoşoaia.

Conacul Mogoșoaia este pregătit să-și deschidă porțile pentru familia, prietenii, invitații și partenerii dumneavoastră - locul perfect pentru refugiu și pentru a găzdui evenimente importante.

www.ConaculMogosoaia.ro

Această bijuterie arhitecturală deține  24 CARACTERISTICI de neegalat în raport cu orice altă ofertă la preţ similar:

1.   ZIDIRE. NU CONSTRUCŢIE

Proprietar, nu dezvoltator.

Este o diferență imensă între o casă zidită pentru familie și o casă construită pentru vânzare. Proprietarul a folosit cele mai bune materiale și a supervizat atent toate operațiunile împreună cu o minunată echipă de profesioniști.

,,Mi-am dorit să creez ceva, la care, acum şi peste sute de ani, oamenii să întoarcă privirea cu admiraţie." - A.I., proprietar

2.   MULTIFUNCŢIONAL

Versatilitatea clădirii şi potenţialul în reconfigurarea spaţiilor o recomandă ca pe o proprietate pretabilă atât pentru rezidenţă exclusivistă de lux, cât şi pentru funcţionalitate mixtă business & rezidenţă.

Clădirea (783 mp) cu finisaje premium interior și exterior, cu 33 de spaţii, 3 intrări separate,  9 locuri de parcare (3  în garaj și 6 în curte) poate fi structurată ca 1, 2 sau 3 locuinţe independente.

Terenul (2.760 mp) amenajat premium cu grădină, curte, parcare, gard, sistematizări complete, oferă posibilitatea edificării şi altor clădiri, foişor, piscină, teren tenis, iaz, grădină, livadă (Faza 2)

3.   NOU, NELOCUIT

O locuinţă second-hand poartă energiile celor care au locuit în ea. Buni sau răi. O locuință nouă "pleacă de la zero".  Din acest motiv, majoritatea oamenilor își doresc să locuiască într-o casă nouă, nelocuită. În plus, ZONA LIVADĂ unde este amplasat conacul, nu a fost niciodată locuită. Până în 2004 aici au fost grădini de legume și livezi.

4.    MATERIALE PREMIUM

Adevăratul premium foloseşte cele mai bune materiale şi tehnologii.

5.   TEHNOLOGII PREMIUM

Adevăratul premium foloseşte tehnologii de ultimă oră, pentru a asigura un mediu interior optim și protejat.

6.   PROTECŢIE PREMIUM. SEISMICĂ. INCENDII. FONICĂ. TERMICĂ

Proprietarul a folosit cele mai bune materiale şi tehnologii de protecţie.

7.   DESIGN PREMIUM

Fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a oferi rezistență, siguranță și confort. Pentru toate acestea, proprietarul a alocat 5 ANI (1 an PROIECTARE şi 4 ani EXECUȚIE)

8.   POTENŢIAL DE EXTINDERE

Există 2 terenuri vecine libere, fără construcţii, cu potenţial de extindere a proprietăţii.

9.   EXPERIENŢĂ PREMIUM

Proprietarul a  colaborat cu o echipă de constructori experţi în construcţii clasice, cu tradiţie de familie şi portofoliu reputat (lucrări la Palatul Parlamentului, renovări la Ateneul Român, Biblioteca Naţională, Teatrul Naţional, Palatul Cotroceni).

10.    INDESTRUCTIBIL

Materialele şi tehnologiile utilizate au ţintit cel mai înalt standard de rezistenţă.

Celebra tencuială TERASIT, cu marmură, care îmbracă spectaculos clădirile istorice din zona Kiseleff-Aviatorilor, este de peste 100 de ori mai rezistentă decât tencuielile obişnuite.

11.   PERSONALIZARE

Proprietarul a păstrat aceste 4 FINISAJE: pardoseala, uşile, băile şi corpurile de iluminat, pe care le va executa conform viziunii dumneavoastră sau conform proiectului. Vezi TURUL VIRTUAL 360°

12.   AMPLASAMENT PREMIUM

3 minute până la Centura București.

27 minute de centrul Bucureştiului.

VECINĂTĂŢI = Băneasa Shopping City, Școala Americană, Aeroportul Internațional Henry Coandă, DN1, Centura București, Autostrada A3, METRO, Carrefour, Lidl, Mega-Image, Palatul Mogoșoaia, Școala Europeana, Școala Genesys, Școala Aletheea.

13.    ZONĂ PREMIUM. VECINI PREMIUM

Conacul este amplasat într-o zonă rezidenţială selectă, "Mogoşoaia-Livadă", intrată în intravilan în 2004.

Regim mic de înălţime (P+2E+M).

Exclusiv vile, construite după 2008.

Zonă ~90% ,,construită".

14.   ZONĂ PROTEJATĂ. DE PĂDURI ŞI DE APE

Lacul Mogoşoaia la 180 metri.

Parcul Mogoşoaia la 360 metri.

Palatul Mogoşoaia la 450 metri.

Pădurea Mogoşoaia la 1400 metri.

15.    PROTEJAT DE TRAFICUL AUTO

Nivelul TRAFICULUI AUTO pe strada Pictor Luchian, Mogoșoaia este de 673 de ori mai mic decât în zona PIPERA – BĂNEASA, str Iancu Nicolae.

Vezi studiu*

16.    PROTEJAT DE POLUARE

În zonă NU sunt şantiere, gropi de gunoi, fabrici, cariere etc.

17.    PROTEJAT DE POLUAREA DIN BUCUREŞTI

Chiar dacă Bucureştiul este FOARTE POLUAT şi POLUANT, conform studii meteorologice (Roza Vanturilor) Mogoșoaia nu este poluată de București, deoarece în Mogoşoaia vântul nu bate dinspre Bucureşti.

18.   PROTEJAT DE ZGOMOTE

Nivelul de zgomot  în curtea conacului este 34DB (rustling leaves) -  in comparatie cu 65DB/66DB/77DB în zonele PIPERA/COTROCENI/KISELEFF.

19.   AER CURAT. DIMINUARE NIVEL CO2

Materialele utilizate absorb dioxidul de carbon.

NIVELUL CO2 în interiorul conacului este 190-245 ppm, superior nivelului standard 400 ppm din natură (pădure, munte) :-) .

20.   MEDIU SĂNĂTOS

Am creat în interior un mediu sănătos, confortabil şi protejat, folosind Tehnologii şi Materiale Premium.

20.1) REGLAREA UMIDITĂŢII:

Materialele utilizate* previn apariţia problemelor legate de umezeală. Umiditatea din interiorul clădirii se menţine la valorile optime 40-60%, indiferent de anotimp, datorită proprietăţilor de absorbţie şi eliberare a umidităţii.

20.2) DEZINFECTANT:

Dezinfectează spaţiile, opunându-se dezvoltării ciupercilor şi afectând negativ bacteriile dăunătoare. Previn apariţia mucegaiului.

20.3) REZISTENŢĂ LA UMIDITATE:

Protejează pereţii împotriva umezelii

20.4) REGLAREA PH-ul:

Creează un mediu nefavorabil dezvoltării bacteriilor şi mucegaiului

21.   ECOLOGIC

Am utilizat Tehnologii şi Materiale Ecologice Premium, folosite la renovarea monumentelor şi obiectivelor cultural-istorice.

22.    RESPIRĂ

Materialele şi tehnologia specială permit vaporilor să treacă spre exterior, împiedicând acumularea de mucegai (care se produce cu materialele standard pentru izolaţie).

23.   PROTEJAT DE RADIAŢII

Nivelul radiației electromagnetice în curtea conacului este < 1 microwatt/mp, in comparatie cu 250/1500/4500 în zonele PIPERA/COTROCENI/KISELEFF.  

24.   FĂRĂ SECRETE®

CONACUL MOGOŞOAIA face parte din programul CASE FĂRĂ SECRETE® care îţi prezintă toate informaţiile, pentru ca tu şi specialiştii tăi să puteţi evalua complet imobilul (calitativ şi cantitativ):

•    200+ foldere

•    1.000+ emailuri

•    2.000+ fişiere

•    3.000+ fotografii şi filme cu detalii de execuţie

Toate acestea sunt indexate cronologic şi îţi prezintă  fiecare etapă determinantă şi fiecare operaţiune sau finisaj, filmarea edificării, buletine de analiză materiale, studiu GEO, autorizaţii, avize, memorii, rapoarte, referate, analize, cartea construcţiei, etc.

PRIMUL PAS către deținerea acestei bijuterii este să studiați prezentarea ConaculMogosoaia.ro

Veți descoperi detalii surprinzătoare ale celor 24 de CARACTERISTICI.

Apoi vă invităm să ne contactați la 0728 019 291 sau info@conaculmogosoaia.ro  pentru a planifica o experiență de vizionare personalizată, concepută special pentru dumneavoastră.

*) DETALII = www.ConaculMogosoaia.ro

Domenii: Imobiliare

BIG BROTHER COMPANY SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!