Conceptele KUMA pentru clinici si spitale

Publicat pe 29 Septembrie 2021
Conceptele de design care imbunatatesc calitatea spatiului sunt esentiale in orice tip de amenajare. Ele devin insa vitale in spatiile profesionale precum clinicile si spitalele.

Conceptele de design care imbunatatesc calitatea spatiului sunt esentiale in orice tip de amenajare. Ele devin insa vitale in spatiile profesionale precum clinicile si spitalele. O prioritate majora a administratorilor de spitale, este aceea de a reduce accidentele, de a facilita intretinerea spatiilor si de a crea un ambient cat mai confortabil pentru beneficiarii de servicii. Aceste deziderate sunt abordate prin proiectarea unor spatii mai confortabile si de sustinere pentru personal.

Conceptele KUMA pentru spital sunt solutia optima pentru orice obiectiv ce necesita produse made-to-measure. Acestea asigura o utilizare riguroasa a spatiului, un design atemporal, minimalist, care maximizeaza aspecte ce tin de functionalitate, precum usurinta in montaj, utilizarea si intretinerea.

KUMA produce lavoare pentru bai publice cu un singur bol sau cu boluri multiple (2 sau mai multe boluri) turnate in suprafata continua cu blatul, cu lungimi de pana la 420 cm dintr-o singura bucata. Lavoarele KUMA sunt un produs monobloc obtinut direct din turnare, care nu necesita alipiri sau incastrari de boluri, ceea ce aduce avantaje multiple: design, economie de timp si costuri reduse pentru montaj, usurinta in intretinere, rezistenta sporita.

Lavoarele dedicate domeniului sanitar au aplicat pe suprafata lor un gelcoat antibacterian, produs cu cea mai recenta tehnologie, care confera protectie impotriva bacteriilor si mucegaiului.

Conceptul de amenajare, lavoarul, mobilierul si materialele folosite au un rol imens in imbunatatirea exploatarii, reducerea accidentelor si pastrarea curateniei.

Conceptele KUMA pot fi accesorizate cu decupaje port-prosop sau cu decupaje pentru cosul de gunoi, cu gauri pentru dispenserele de sapun sau cu sisteme de iluminare discreta cu LED.

Calitatea dovedita – produsele KUMA au marca de calitate CE si Declaratie de performanta produs (DOP) conform standardului international EN 14688-A1-2018, durabilitatea in spatii cu trafic intens, precum si usurinta intretinerii si rezistenta materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice din domeniul sanitar, precum spitale, maternitati sau crese.

Unul dintre cele mai mari spitale pariziene – CHU Amiens - Picardie, a ales KUMA ca partener in utilarea saloanelor. Pentru acest proiect, KUMA a livrat peste 1000 de lavoare custom made. Spitalul Universitar Amiens -Picardie este implicat in ingrijire, predare si cercetare la cel mai inalt nivel in Franta. Alegerea KUMA ca si partener este o dovada in plus a calitatii produselor KUMA, precum si a serviciilor specializate, oferite de catre companie, pentru acest domeniu particular.

Puteti regasi lavoarele si blaturile KUMA, blaturile de receptie/bar sau mesele de restaurant, cazile sau caditele de dus, precum si glafurile KUMA intr-o multitudine de locatii, de la spa-uri, hoteluri, restaurante, cafenele sau pensiuni, cladiri de birouri, spitale, clinici si maternitati, aeroporturi, mall-uri, stadioane si sali polivalente, scoli si gradinite si pana la trenuri, feriboturi si vase de croaziera.

"Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA "

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. http://www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii, au crescut in primul semestru al anului 2021 cu 15% fata de primul semestru 2020. Pentru finalul 2021, KUMA estimeaza un trend asemanator de crestere a cifrei de afaceri.

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, 0722 423 223


Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!