Conferința Internațională de cercetare și tratare a autismului prin metode biomedicale

Publicat pe 15 Martie 2019
Dacă în anii ’70 autismul era ceva aproape necunoscut, în ultimii 10 ani s-a observat un număr îngrijorător de mare al cazurilor de autism. În ultimii 2 ani statisticile CDC arată o creștere alarmantă cu 15% în SUA, unde în prezent 1 din 59 de copii este diagnosticat cu autism. În România s-a ajuns la 1 din 51 de copii diagnosticat cu autism. Și cazurile sunt în creștere, la nivel mondial. Cele mai sumbre estimări avertizează că până în 2025 în SUA 1 din 2 copii vor avea autism.

Pentru ca s-a demonstrat că acești copii suferă de cauze biologice care pot fi tratate este extrem de importantă implementarea unei abordări integrative a autismului. Această abordare implică modificarea alimentației, sprijin in procesul de metilare, detoxifiere, adresarea inflamației, curățarea mediului înconjurător etc. 

  

În  urmă cu 4 ani, o mămică din România a reușit să plece în străinătate cu băiețelul ei abia diagnosticat cu autism, în căutarea unui tratament. Copilul fusese diagnosticat cu o formă severă de autism, nu vorbea deloc și nu accepta să mănânce decât două alimente. La doar 7 zile după implementarea unei diete specifice, copilul a început să vorbească deși până atunci era non-verbal iar ședințele de logopedie nu au dat rezultate. După implementarea diverselor intervenții biomedicale și cu ajutorul dietei, copilul este azi în stare funcțională, vesel și cu un limbaj în continuă dezvoltare. 

Mai multe puteți vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=BM-FxXqhDbI&t=86s  

  

Datorită evoluției spectaculoase a copilului său, Daniela Man și-a propus să înființeze un blog personal pentru a comunica mai departe tuturor celor aflați în suferință. Fiind copleșită de mesaje, a scris o carte și s-a specializat într-o dietă specifică, aducând rezultate minunate în viața multor persoane, rezultate pe care le puteți citi pe blogul său personal www.acasaladaniela.ro. Daniela consiliază azi familii din lumea întreagă și a înfiinţat asociaţia Generația Salvată prin intermediul căreia îşi doreşte să adune pârghiile necesare familiilor care au nevoie de sprijin în lupta lor cu efectele tulburărilor din spectrul autist. 

  

Totodată, Daniela și-a propus ca în fiecare an să aducă la Cluj-Napoca medici, cercetători și specialiști de renume mondial care să prezinte informații neprețuite într-o conferință internațională. Această conferință de 3 zile demonstrează modul în care implementarea unei abordări integrative a autismului poate ușura condițiile medicale și simptomele comportamentale comune la copiii și adulții cu tulburări de spectru autist și prezintă mijloace prin care se autismul se poate preveni. 

  

12 profesioniști de top asigura participanților conferinței pașii esențiali și imediați pentru o abordare bazată pe dovezi științifice. 

  

Anul acesta, printre invitați se numără Raun, el a fost diagnosticat cu autism sever de mic copil, era complet non-verbal și avea un IQ sub 30 de puncte. Deși părinții săi au fost sfătuiți să-l institutioneze, ei au lucrat cu el printr-o metodă specială, numită azi programul Son-Rise timp de trei ani de zile, permițându-i să se recupereze complet, fără nici o urmă de diagnostic. Povestea lui a fost relatată de tatăl său în cea mai bine vândută carte “Son-Rise: Miracolul continuă” și a fost mai târziu subiectul unui premiat film de televiziune NBC “Son-Rise: Un miracol al dragostei”. Raun va explica direct participanților metoda care l-a ajutat atât pe el cât și pe alte sute de copii să se recupereze.  

De asemenea la conferinta va fi doamna doctor Anju Usman Singh, cel mai renumit medic în probleme legate de biofilm intestinal și infecții intestinale grave, doctorul Nicola Antonucci, considerat unul dintrei cei mai buni medici în cercetarea și tratarea autismului la nivel Mondial și Raun Kaufman, primul copil din lume recuperat complet din autism.  

Pentru a participa la conferință și a beneficia de prețul special early bird este necesar să vă înregistrați cât mai repede, în limita locurilor disponibile, aici: http://conferință.acasaladaniela.ro/  

Puteți să contactați direct organizatorii la adresa de email contact@acasaladaniela.ro sau la telefon 0729964420. 

  

Domenii: Media, Lifestyle, Educatie

Divers Raio SRL

PR & Personal Branding

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →