Conferinta ROMANIA 100- trecut si perspective in transporturi si relatii comerciale internationale, 26 septembrie, Romexpo

Publicat pe 30 August 2018
ROMANIA 100 – transport, comunicatii si relatii comerciale – Conferinta internationala de deschidere a editiei a 4-a TransLogistica EXPO isi propune o incursiune in traditia de peste 100 ani a relatiilor comerciale internationale din istoria Romaniei moderne si o prospectie in strategia de cooperare internationala si de dezvoltare a conectivitatii cu principalele culoare de transport euro-asiatic.

ROMANIA 100 – transport, comunicatii si relatii comerciale este  cel mai important dintre evenimentele conexe ale editiei a 4-a TransLogistica EXPO. Conferinta are loc miercuri, 26 septembrie, incepand cu ora 10:30, in noul pavilion B1 din Romexpo si isi propune:

• Sa readuca in memoria participantilor realizarile de „pionierat” la nivel european si mondial din transporturile romanesti si sa prezinte cateva din marile proiecte de infrastructura ale deceniilor urmatoare;

• Sa celebreze relatiile comerciale si parteneriatele in schimburile de marfuri internationale din istoria Romaniei moderne si prospectia acestora in viitor;

• Sa evidentieze companii de TOP din industrie si implicarea acestora in strategia de cooperare internationala si in dezvoltarea conectivitatii cu principalele culoare de transport euro-asiatic.

Conferinta, ca de altfel intregul eveniment TransLogistica EXPO, este organizata sub egida MINISTERULUI TRANSPORTURILOR si are ca invitati, alaturi de reprezentantii acestuia, ai MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE si ai MINISTERULUI COMUNICATIILOR, peste 300 de personalitati, ambasadori si atasati comerciali, presedinti ai camerelor de comert bilaterale, membri ai Comisiilor de Transport si Infrastructura din Camera Deputatilor si Senat, reprezentanti ai asociatiilor profesionale de profil, primari si presedinti de consilii judetene, precum si presedinti si manageri ai companiilor de TOP din automotive, transporturi, logistica si ITC dedicat. 

„Cu peste 7500 mp expozitionali, 65 de expozanti, 850 specialisti participanti in evenimentele conexe si 8500 de vizitatori, cea de a 4-a editie TransLogistica EXPO, 26 -28 septembrie 2018, ramane cel mai mare eveniment expozitional al industriei din Romania” declara Victoria Lupu, directorul general al evenimentului.

Relatii suplimentare si inscrieri: office@translogistica.ro sau la tel.: 0740 227 403; www.translogistica.ro

Domenii: Afaceri, Agricultura, Auto

Distinct Image SRL

Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale, cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi, specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!