Consultanţa ca expertiză tehnic-managerială în promovarea pachetului de servicii şi un singur nume: AUTO RULATE BUCUREŞTI

Publicat pe 16 Mai 2018
Cerinţele din partea clienţilor sunt tot mai exigente, iar piaţa vȃnzărilor de maşini second-hand trebuie să ţină pasul cu ele. Calitatea, noutatea şi adaptabilitatea sunt termenii ei de ordine.

Este şi cazul pieţei de vȃnzări de automobile rulate (second-hand) a Bucureştiului. În cadrul ei, site-ul şi firma AUTO RULATE BUCUREŞTI îşi impune în continuare menţinerea standardului la un nivel înalt, superior chiar – în virtutea ingerinţelor actuale – celui cu care şi-a obişnuit pȃnă acum clientela.

În calitate de dealer ce vrea să rămȃnă pe această piaţă confruntată cu multe neajunsuri şi scăderi, AUTO RULATE BUCUREŞTI anunţă perfecţionarea actualui sistem de lucru, în care, prin trecerea suplă, rapidă şi eficientă de la platforma online la cheia înmȃnată clientului satisfăcut, tot lanţul tranzacţional să se deruleze fiabil şi cu rezultatul previzionat atins.

Achiziţionarea, doar, a maşinilor de la firme de renume din Romȃnia şi din lume nu mai este, numai ea, suficientă. Calitatea autoturismului nu stă doar strict în datele lui tehnice, oricȃt de valoroase ar fi aceastea, nu stă doar în kilometrajul precis urmărit de specialiştii firmei sau în analiza exactă a fişei tehnice şi de avarii (toate acestea fiind riguros asigurate de specialiştii AUTO RULATE BUCUREŞTI), ci şi într-o valoare inclusă, prezentă latent în sistemul motor-caroserie-funcţionalităţi-tuning-comandă -, şi aceasta este adaptabilitatea la cerinţele cumpărătorului.

Latura expertizei care acoperă acest domeniu este consultanţa, cea care ascultă de- şi prin care poate fi dat răspunsul la cȃteva întrebări fundamentale, care întregesc profilul căutărilor: Ce contează cel mai mult pentru cumpărătorii de mașini?, Care sunt caracteristicile complete de siguranță?, Cum se ajunge la costuri reduse de întreținere?, Unde poate fi găsită fiabilitatea, în complexitatea organică a cărui tip de autoturism? Răspunsul, se dovedește, depinde de variabila majoră: Căutăm o mașină nouă sau una care să răspundă, cu noul, noilor noastre cerinţe? Răspunsul, se pare, este şi el o întrebare.

AUTO RULATE BUCUREŞTI, aproape de intrarea în vară, îşi reafirmă pe piaţă viziunea şi maniera de lucru, aplicarea extensivă şi intensivă a tehnicilor de marketing, care aduc consumatorilor posibilitatea de a conlucra pentru a ajunge la reala calitate de cumpărători ori vânzători. Firma reiterează dialogul  intercativ şi interoperaţional ca demers absolut necesar, autoimpus pentru atingerea scopului tranzacţional.

Pentru a găsi cele mai bune oferte, firma priveşte numai acolo unde se îndreaptă noua piață a mașinilor și, de multe ori merge invers. Vânzările, de pildă, de SUV-uri compacte sunt fierbinți chiar şi acum,  mulți dintre cumpărători se îndreaptă spre mașini subcompacte, compacte și mijlocii. Prețurile accesibile ale combustibililor și economiile în continuă creștere sporesc cererea de SUV-uri, în timp ce vânzările de automobile mai mici cunosc o scădere.

AUTO RULATE BUCUREŞTI ştie să trateze cu astfel de clienţi, cu astfel de tendinţe şi nu întotdeauna face recomandarea în sensul tendinţei, ci împotriva ei, căci, deşi pe moment ea pare să  mulţumească clientul şi aspiraţiile sale, în viitor ea nu va mai fi un ideal şi nici o pretenţie, ci o insatisfacţie ce-şi va aşteapta cu nerăbdare schimbarea. Aceasta înseamnă consultanţă aplicată, şi nu analiza componentei de deplasare sau a componentei de transmisie.

Iar dacă tratează cu clientul popularitatea, consilierii AUTO RULATE BUCUREŞTI ştiu că unele dintre cele mai puțin populare segmente de pe piața de astăzi au fost cele mai populare vehicule închiriate în anii trecuţi, începȃnd cu 2013 chiar: mașini de dimensiuni medii, mașini compacte și mașini second-hand de lux (dacă putem să ne exprimăm aşa), dar preeminenţa lor nu trebuie să fie niciodată o constantă sau un tabu, căci clientul, la rȃndul lui, este fiinţă în continuă schimbare, actualul lui de astăzi nu va mai fi actualul lui de mȃine, iar actualul lui de astăzi şi de mȃine nu vor fi niciodată în acord deplin cu actualul vremurilor şi al mersului lumii.

Iată de ce momentul minunat de a căuta mașini precum Honda Civic, Hyundai Sonata, Mini Cooper, Acura ILX sau Cadillac ATS nu descurajează cu nimic returnarea în condiții excelente ori vinderea de autoturisme mai mici și sedanuri de dimensiuni medii, cu un kilometraj mic, atunci cȃnd se încheie contractele de închiriere; iar oferta depășește oricum cererea, creând întotdeauna oportunități favorabile pentru cumpărători.

Spuneţi-le părerea şi opţiunea dumneavaostră specilioştilor de la AUTO RULATE BUCUREŞTI (www.autorulatebucuresti.ro) şi colaboraţi cu ei, ascultaţi-le sfatul, căci numai aici găsiţi cea mai avizată consiliere şi satisfacţia finală. 

Date de contact

  Punct de lucru: Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

  RO27319630, J3/1476/04.11.2015

  Sediul social: Str. General Ioan Culcer, nr.6, sector 6, Bucuresti.

  Tel.: (+40)749911666 / WhatsApp; (+40)737441133; (+40)214200362

  E-mail: Office@AutoRulateBucuresti.Ro

  www.autorulatebucuresti.ro

Domenii: Auto

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →