ContaBILL: Viitorul contabilitatii in Romania

Publicat pe 12 Aprilie 2017
Smart Bill face un nou pas in misiunea de a imbunatati modul de lucru al firmelor din Romania construind o punte intre antreprenori si firmele de contabilitate. Astfel, in 5 mai, invita contabilii la cea mai moderna conferinta de profil.

Smart Bill, solutia de facturare si gestiune nr.1 in Romania, invita firmele de contabilitate, in 5 mai, la cea mai moderna conferinta de profil in misiunea de a eficientiza relatia dintre acestea si clientii lor si de a transforma contabilitatea intr-un atu de business.

Tema conferintei ContaBILL este „Viitorul contabilitatii in Romania” si va acoperi urmatoarele subiecte:

- noutati fiscale

- impactul tehnologiei asupra contabilitatii

- securitate in contabilitate

- studii de caz cu cele mai intalnite probleme ale clientilor

- cum sa cresti un business de conta

“In prezent, firmele merg cu teancul de hartii, luna de luna, la contabili care reintroduc de cele mai multe ori manual, de la zero toate aceste date in contabilitate. Pe langa costurile uriase de timp, acest lucru inseamna si ineficienta. Clientii au acces la datele contabile importante cu o luna intarziere, cand, de multe ori, acestea nu mai sunt relevante. Cum ar fi sa citesti stirile cu o luna intarziere? Din acest motiv pentru multe firme contabilitatea este doar o corvoada, nu ii percep valoarea de business desi in contabilitate sunt surprinse toate datele despre afacerea lor.

E ca si cand ti-ai face analize lunar, dar nu ai afla niciodata rezultatul. Credem ca Smart Bill, prin versiunile sale in cloud poate avea o contributie importanta aici.“ a declarat Mircea Capatina, cofondator Smart Bill.

Accesul la ContaBILL este gratuit, pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile. Evenimentul este dedicat exclusiv firmelor de contabilitate.

Inscrierile se pot face pe pagina evenimentului.

Infiintat in 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatina, Smart Bill este astazi cea mai apreciata solutie de facturare si gestiune de pe piata locala. In prezent, echipa Smart Bill numara 50 de membri, urmand sa se extinda pana la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →